vineri, 2 martie 2018

Extracorporalizare
       Nu stiu cati dintre voi ati citit macar un articol pe aceasta tema sau daca va intereseaza sau nu fenomenul; ceea ce cred este ca pe fiecare dintre noi ne'a interesat si ne'a intrigat trairile din copilarie si visele in care zburam precum superman.
   Pe mine m'au fascinat asa de mult aceste trairi din timpul viselor incat dezvoltasem, sa zicem asa, ''o tehnica'' incat atunci cand ma duceam la culcare intram in acea stare in care puteam zbura peste ''mari si tari''. Nu mai stiu cum faceam dar cert este faptul ca intelesesem sa nu'mi mai fie frica de caderea de dupa deoarece nu ma zdrobeam de nimic.
   In ultimii ani citind cartile lui Robert Monroe: ''Calatorii in afara corpului'', ''Calatorii indepartate'' si ''Calatoria suprema''( Editura For You) precum si alte articole ale altor autori pe aceeasi tema, am inteles ca de fapt acele zboruri din timpul visului nu sunt nimic altceva decat desprinderi ale corpului astral de corpul fizic iar prabusirea de la sfarsit nu este altceva decat recuplarea celor doua corpuri.
   In noaptea de marti spre miercuri saptamana aceasta(27-28 februarie) visez dar nu'mi mai aduc aminte nimic din ce am visat pentru ca ce a urmat a coplesit tot visul. Zburam precum am zburat de atatea ori in copilarie iar acum urma momentul caderii; in acel moment am devenit lucid in vis(puteti citi mai multe despre visul lucid accesand linkul acesta: http://obe4u.com/files/phase_ro.pdf ) si mi'am spus ca de fapt eu acum sunt in corpul astral si urmeaza sa ma cobor in corpul fizic; constient mi'am incetinit coborarea asa de lin si de incet incat simt ca si cum m'as aseza intr'un calapod; calapodul corpului meu; ca atunci cand introduci piciorul in pantof si mai faci o miscare sa se aseze mai bine. Instantaneu simt o efervescenta(nu stiu cum sa decriu altfel acea senzatie) in tot corpul si ma trezesc. Nu'mi venea sa cred!!! Experimentasem exact ceea ce descriu in cartile lor autori precum Robert Monroe si Michael Raduga. Eram uluit totalmente; in acelasi timp aveam o pace si o liniste ca si cum facusem lucrul acesta mereu; ca si cum nu era o noutate. Da! Acesta este adevarul; noi calatorim in timpul somnului in afara corpului de foarte multe ori doar ca nu suntem constienti de aceste calatorii. Ceea ce este uimitor este faptul ca nu m'am straduit sa obtin aceasta experienta; cel putin nu acum. Acum cativa ani cand am citit cartile lui Robert Monroe am dorit si am incercat sa experimentez aceasta extracorporalizare; iata ca a venit de la sine si atunci cand nici nu ma asteptam. 
   Cert este un singur lucru: SIGUR VOR MAI FI !

Cu multumire si
recunostinta,
Sergiu-Silvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu