sâmbătă, 7 august 2021

Tras la indigou




          Vreau sa va povestesc doua situatii ''trase la indigou''.

Este vorba despre doua persoane din tara de la noi dar care acum locuiesc de multi ani in strainatate, in tari diferite. Chiar si acest aspect conteaza in dinamica a ceea ce urmeaza sa relatez.

   Un caz l'am relatat in 30 mai a.c. in articolul ''Patania unei cunostinte'': 

http://sergiu-s-energiainimii.blogspot.com/2021/05/patania-unei-cunostinte.html


    Cazul de astazi se desfasoara intr'o alta tara decat ce'a mentionata in articolul de mai sus dar au in comun acelasi SEMN, aceeasi INTERVENTIE DIVINA, pentru cei care au ''ochi sa vada''.

   In discutia telefonica cu acea cunostinta din Germania relatata in 30 mai, m'a anuntat ca cel care'si facuse ''vaX'inul'' a avut, hai sa zicem, o asa numita ''surpriza neplacuta'' in acceptiunea lor; pentru cine are ''ochi sa vada'' ea a fost de fapt UN SEMN, DEGETUL LUI HRISTOS care a intervenit sa'i ATENTIONEZE chiar si in ULTIMA CLIPA nu in ultimul ceas.

   A mers la centru la care era repartizat si cand i'a venit randul nu era pe lista; au inceput explicatiile, cum ca astazi la aceasta ora era programat pentru ''marcat''(puteti sa'i spuneti ''crotaliat'' ca este acelasi lucru). Nu va gasim pe lista de ''vaX'inare'' de astazi dar NU VA INGRIJORATI ca va reprogramam.

   Acest scenariu ''tras la indigou'' s'a petrecut si in cazul celeilalte cunostinte care locuieste in alta tara decat Germania; Hristos intervine si in ULTIMA CLIPA doar doar se TREZESTE careva si vede DEGETUL SAU!

   Am mai sris si chiar daca va plictisesc o sa repet de cate ori am ocazia: NU CRED IN COINCIDENTE!!!

   Stiti ce este dureros in toate aceste situatii? Ca acestia se bat cu pumnul in piept ca ei sunt crestini, cred in Hristos, ba te mai si urechesc asa usor ca stiu ei mai bine ce trebuie sa faca.

   Sigur nu au auzit de Sfantul Parinte Justin Parvu de la Petru Voda si de indemnurile lui; sau poate au aceiasi replica ca stiu ei mai bine.

   Le doresc sa aibe parte de tot binele din lume si Sfantul Parinte Justin Parvu si alti Sfinti Parinti si chiar virusologi si epidimiologi renumiti sa se insele; chiar imi doresc SINCER sa fac parte din cei care s'au inselat; ne'am inselat si suntem bucurosi ca nu a fost nimic ADEVARAT. Putem trai cu acest OPROBIU.

        Sa ne jute HRISTOS sa putem trai si duce pe umeri acest 

                                     O P R O B I U    !  !  ! 

2 comentarii:

  1. Problema este ca vad credinciosi care se vaccineaza si atei care nu o fac; inteligenti care cedeaza si cretini care refuza! Ma intreb atunci ce/cine ne determina sa luam o decizie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna intrebarea dumneavostra domnule Ioan si recunosc ca si eu am vazut astfel de situatii.
    Chiar nu stiu sa va raspund.
    Hristos si Maica Sfanta sa ne lumineze sa stim sa alegem.Amin!

    RăspundețiȘtergere