miercuri, 15 decembrie 2021

''Daca voi veti tacea .... PIETRELE vor STRIGA''



      Ieri dimineata(14 dec.a.c.) in timp ce ma pregateam sa plec la munca aud o stire despre un preot ce este dat ca exemplu de autoritati pentru implicarea lui in cresterea numarului de intepati in localitatea lui dupa ce in lunile anterioare ''rata intepatilor'' era extrem de scazuta; ma opresc din imbracat(caci asta faceam) si casc gura sa vad minunea; era prezentat in ziarul adevarul.ro iar numele lui este Ioan Grosu din Stiubeni judetul Botosani. Stirea o puteti vedea aici:

https://adevarul.ro/locale/botosani/cum-reusit-preot-sa-si-convinga-enoriasii-vaccineze-intr-o-comuna-rata-infima-imunizare-1_61b78a5e5163ec4271893052/index.html

   Poate unii va mai amintiti ca prin vara era prezentat alt preot de prin sudul tarii care mergea din casa in casa cu televiziunea dupa el pentru a arata cum intreaba el pe toate batranele si batranii daca s'au intepat; iata ca acum a venit randul celor din Moldova lui Stefan sa fie dati ca exemplu.

   Am plecat la munca si pana la Barlad imi vuia in cap numai aceasta isprava. Ce mare realizare dom'le! Din slujitor al lui Hristos si din prea MARE zel pentru CEZAR sa ajungi sa te alipesti de'al doilea si sa'L nesocotesti pe PRIMUL dintre TOTI SI TOATE.

   Datoria preotului este de a ajuta crestinii sa CREADA in CEL CE A FACUT CERUL SI PAMANTUL si nicidecum sa creada in seruri experimentale; sa'i ajute sa'L IUBEASCA ''din tot cugetul, din toata puterea, din tot sufletul si din toata virtutea''. Pentru ca doream sa'i ajut pe crestini sa fie asa cum spune porunca INTAI din DECALOG pe care am citat'o mai sus, un cap incoronat cu coif stralucitor si care venise cu studii din Germania si ni s'a laudat ca are si un curs de medicina a inceput sa'mi de'a niste ''pastile'' de stomac ptr ca ma durea stomacul de la vinul tratat pe care'l foloseam la Sfanta Liturghie; vazand insistenta cu care se interesa la ore regulate daca am luat ''tratamentul minune'' mi s'a trezit suspiciunea si dupa doua zile am inceput sa mint ca le iau desi le aruncasem la toaleta; dupa ani mi s'a confirmat de catre un farte impreuna liturghisitor ca acele asa zise ''pastile de stomac'' erau ptr a ma mai CALMA ptr ca dupa parerea celui cu ''coif stralucitor'' eram prea AGITAT; adica daca vrei sa'L IUBESTI pe HRISTOS asa cum CERE porunca INTAI a Decalogului, de fapt esti AGITAT.

   Preotul amintit mai sus probabil ca a uitat de aceasta INTAI porunca a Decalogului ca sa nu mai amintim cuvintele Mantuitorului Hristos ca ''cel ce CREDE in Mine chiar ceva datator de MOARTE de va be'a, nu'l va VATAMA.''

   Nu mai amintesc toate argumentele pentru care nu sunt de acord cu acest ser experimental asa cum chiar PRODUCATORII scriu ca este; sa accepti sa TRAIESTI tu cand stii ca au fost ucisi INGERI ai lui Dumnezeu pentru a se produce acest ser, sa vezi cum magnetii se lipesc de brat datorita nenumaratelor metale ce se afla in el si tu ca PREOT sa'L recomanzi inseamna ca ori nu esti documentat(si aceasta nu este o scuza) ori nu vrei sa VEZI aceste NENUMARATE DOVEZI ceea ce este de CONDAMNAT.

   Mai este o stire despre o icoana a Mntuitorului Hristos dintr'o Biserica din Cluj ce a lacrimat zilele acestea(a cata dintr'o serie de astfel de ''STRIGATE'') si despre care preotul Bisericii respective spune ca ''prevesteste lucruri BUNE''! Stirea o puteti accesa aici:

https://www.youtube.com/watch?v=IuEPC2oq2wc

   Cred ca femeia care apare la inceputul acestui video de un minut si ceva este mai ''inteleapta'' decat multi slujitori; nu poti sa afirmi ca Mantuitorul Hristos ''plange'' pentru a ne prevesti ''lucruri bune''; copilul tau cand plange o face pentru ca'l doare ceva, cere ceva ce'i lipseste,etc,etc. Mantuitorul Hristos plange si plang sfintii nostri dragi parinti Justin Parvu, Arsenie Boca, Maica Sfanta,etc ptr ca ne PASTE CEVA RAU iar noua nu ne pasa; si parintele acesta ori nu a mai citit de foarte mult Sfanta Scriptura ori a uitat ori ce este si mai GRAV este ca incearca sa de'a o alta TURNURA unor astfel de PREVESTIRI. A uitat oare cuvintele Mantuitorului Iisus Hristos care ne avertizeaza ca ''daca voi veti tacea PIETRE vor striga''!

   Striga PIETRELE fratilor pentru ca noi TACEM; plang SFINTII pentru ca ''sarea'' s'a stricat si nu mai este buna de SARAT. Ori astfel de preoti care incearca sa ne CONVINGA ca Mantuitorul Hristos ne prevesteste de BINE cand ai curg LACRIMI din Sfintii sai OCHI nu sunt altceva decat preoti ''progresisti'' asa cum au fost si in regimul de trista amintire. Preoti care s'au dat bine pe langa NOUA stapanire pentru a nu avea de suferit.

   Cercetati si vedeti fratilor ca Sfintii Prooroci nu au fost niciodata numiti Sfinti Prooroci pentru ca au laudat STAPANIREA!!! Sfantul Ignatie Brancianinov ne'a invatat ca un prooroc care lauda stapanirea este un prooroc FALS. Deschideti Sfanta Scriptura si vedeti cum toti proorocii au fost ucisi ptr ca BICIUIAU faradelegile poporului si ale STAPANIRII. Sfantul Ioan Botezatorul, Ieremia proorocul, Iezechia proorocul, Zaharia proorocul care a fost ucis intre Templu si altar.

   Hristoase Dumnezeule ! ! ! Intareste'ne si da'ne HARUL Duhului Sfant ca sa putem deosebi BINELE de rau si sa putem sa'i stam IMPOTRIVA. 
Amin!

Sergiu-Silvan.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu