miercuri, 8 decembrie 2021

''Unicornul''

    Iata ca dupa ce am asteptat zeci de ani din viata GENERATIA noastra este FERICITA GENERATIE sa vada in sfarsit MITICUL animal numit ''UNICORNUL''(scriu pentru cei ce au minte ca sa inteleaga si nicidecum pentru cei care au cap ca sa nu le PLOUA in gat).

    Cate generatii si'au dorit sa vada ceea ce noi vedem acum si nu au vazut? 

Mai este cineva asa de ''greu de cap'' care sa nu vada ca totul este cusut cu ata atat de ALBA ca se vede chiar si de pe luna?

La inceput ''a fost'' MASCA care ne SALVEAZA si ne'a salvat asa de bine ca la doi ani de cand toata lumea o poarta suntem in aceeasi situatie!

A venit apoi vaXX'ul ca SINGURA SOLUTIE si pentru ca a functionat asa de bine a venit si al 2'lea vaXX care a functionat si acesta tot atat de bine incat a venit si al 3'lea vaXX si .......... cine stie cate cifre o sa mai urmeze.

Dupa toate aceste REUSITE ca o INCUNUNARE a venit 

                          ''  U  N  I  C  O  R  N  U  L  ''   !  !  ! 

Si pentru ca EL are un corn in frunte a venit cu TINTA precisa ! ! !

El a pus ochii pe cei care au facut asa o forma usoara si ptr ca nu au lasat nici un tribut pe la ATI ca toti ceilalti a venit acum MITICUL animal ca sa ne inregimenteze pe toti incat sa nu scape nimeni.

Fratilor! Lasand la o parte ironia  este usor sa vezi cum discursul asa ziselor AUTORITATI se modifica in functie de cum o CERE VALUL.

Nu vreau sa mai lungesc vorba ca deaja mi'a venit greu la stomac si ma duc sa ma dreg cu un pic de lamaie.

Sergiu-Silvan!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu