sâmbătă, 13 iulie 2024

Documente NASA, CIA, ARMATA, etc ce arata CREATIA Tatalui nostru Cel Ceresc. Amin


          Am decis astazi sa scriu un articol pentru ca am vazut saptamana trecuta un documentar(sper sa'l pot urca aici caci este de pe pagina de facebook a unui prieten) care a sintetizat multe din argumentele lui Eric Dubay .  Domnul Eric Dubay are un documentar de 2(doua ore) : 

 200 de dovezi că Pământul nu este o sferă care se învârte

si multi fug cand aud de un timp asa de mare. Documentarul gasit de mine saptamana trecuta are doar 56 minute, adica jumatate din timpul documentarului lui Eric Dubay. Cred ca cine doreste sa IASA din MATRIX nu se uita ca ar fi mult nici DOUA ORE daramite 56 de minute.

   Incerc sa dau cateva indicii din documentar pentru a va captiva atentia si a incerca fiecare pe pielea lui sa traiasca ELIBERAREA ce ti'o da ADEVARUL: ''Credeti in adevar si ADEVARUL va va face liberi''!

   La minutul 42 este ceva WAU; o femeie, pilot de 25 de ani si care este pur si simplu ULUITA cat de puternica este INDOCTRINAREA noastra. Se mira cum a putut zbura 25 de ani fara sa observe ca GIROSCOPUL ai arata limpede ca zboara pe o suprafata plana. Atat de mare este INDOCTRINARE noastra ca chiar daca ne uitam la instrumente, chiar daca simturile noastre ne spun ca nu e posibil sa ne invartim ca titirezul si noi sa nu ametim, chiar si atunci cand privim cu ochii nostri si vedem intinderea plata, cu toate acestea noi ramanem mai departe tributari IDEILOR din capul nostru, IDEI ce ne'au fost bagate pe gat din frageda varsta cand inca nu puteam sa gandim critic; iar daca aveai curaj pe la gradinita sau prin clasa intai sa intrebi cum de stau oamenii de la polul sud cu CAPUL IN JOS, imediat rasetele in cor a intregii clase te aduceau pe CALEA ce'a BUNA.

   Doar cand TE TREZESTI vezi cate de ADEVARATE sunt cuvintele Mantuitorului Hristos: 

   '' Cu ochii va veti uita si nu veti vedea, cu urechile veti auzi si nu veti intelege si nici nu va veti intoarce ca EU sa va dau VIATA.''

   Da! Nu avem viata! Suntem MORTI care mergem pe picioare; avem ochi si nu vedem, avem urechi si nu auzim si nici nu intelegem pentru ca noi traim in MATRIX, adica in MINTE ! Totul se petrece in mintea noastra! Noi nu mai credem ce vedem cu ochii ci credem ceea ce ideile din mintea-MATRIX- ne spune.

   Este greu de acceptat dar asta suntem-ZOMBI-! Cadavre care umblam dupa cum ne spun cei ce trag sforile.

                   Urmeaza ''ARGUMENTELE SUPREME !''

               Se lucreaza cu ''MATERIALUL CLIENTULUI !''

   La minutul 43 urmeaza ceva ce nu o sa va vina sa credeti; MANUALELE pentru piloti specifica ca: ''.... zburati peste o suprafata PLANA SI IMOBILA''. 

   Documente de la C.I.A, documente de la NASA, armata, etc, tone de documente care atesta ca traim pe un PAMANT PLAT SI STATIONAR asa cum l'a CREAT Bunul nostru Dumnezeu. Iar noi ne uitam mai departe la fotografii si imagini generate pe calculator si credem ca ZBURAM prin spatii infinite.

   Nu vreau sa mai lungesc articolul ci doar sa aveti ragaz sa parcurgeti documentarul. Inserati linkul de mai jos si dati ''cautare''. Iertare! Atat m'am priceput.


https://www.facebook.com/share/v/xUv89itkD4pkWwZJ/


Cu recunostinta si respect,

Sergiu-Silvan.


   

2 comentarii:

  1. DOAMNE AJUTA.DA PARINTE AVETI DREPTATE.PRIMA OARA AM OBSERVAT ACEASTA IN 2018 CAM TIRZIU (dar știți proverbul,niciodată nu e prea tirziu ) ,PINA IN LUNA IUNIE SOARELE MERGE PE CER PINA INTR UN ANUMIT PUNCT ACELA E SOLSTITIU DE VARA .DUPA CARE DIN IULIE INCEPE COBORIREA LUI PINA LA SOLSTITIUL DE IARNA .ASA AM VAZUT TREI ANI LA RIND .AM CONSTATAT CA PAMANTUL NU SE INVIRTESTE CI STA PE LOC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Waaaaaaau! Si eu tot in 2018 m'am TREZIT! E atat de frumos sa intelegi ca avem un TATA CERESC atat de IUBITOR!
      Felicitari si sunt bucuros ca inca cineva recunoaste ca NASA si cei ca ea ne vand GOGOSI.

      Ștergere