joi, 3 octombrie 2024

Pamantul nu putea fi pus pe ORBITA a ceva ce nu exista decat in ziua a 4'a a CREATIEI

 

           Imi vine in minte momentul descris in cartea Iosua capitolul 10 versetul 12 in care Bunul Dumnezeu ASCULTA glasul OMULUI:

''Atunci, Iosua a vorbit Domnului în ziua când a dat Domnul pe amoriți în mâinile copiilor lui Israel și a zis în fața lui Israel: „Oprește-te, soare, asupra Gabaonului Și tu, lună, asupra văii Aialonului!” Și soarele s-a oprit și luna și-a întrerupt mersul, Până ce poporul și-a răzbunat pe vrăjmașii lui.''

   Pentru cei care cunosc cartea Proloagele, in ziua de 9 iulie, pomenirea Sfantului Patermutie, exista al doilea moment in care Bunul Dumnezeu ASCULTA glasul OMULUI!

   Daca credem CUVANTULUI Bunului Dumnezeu, atunci nu mai putem CREDE celor spuse de NASA deoarece BOLOVANUL sau SFERA pe care ne'o baga ei pe gat de cand deschidem ochii, care are TREI axe de rotatie SIMULTAN la viteze INIMAGINABILE, in momentul in care SE OPRESTE din rotatia de care ne spun ei, atunci pe OCEANUL PLANETAR ar porni un val tsunami de INALTIMI KILOMETRICE care ar matura inclusiv muntii din calea lui. Ori aceste VALURI( caci sunt doua momente in care asa zisa SFERA s'a oprit) nu au o dovada ca au existat ceea ce ne duce la concluzia RATIONALA ca nu SFERA  celor de la NASA s'a oprit ci soarele ce a fost creat A PATRA ZI de catre Bunul Dumnezeu s'a oprit din mersul sau.

   Parintele Filoteu Balan de la Manastirea Petru Voda, ucenicul si secretarul Sfantului Parinte Justin Parvu, ne spune acelasi lucru. Acum doi ani in urma, mai mult sau mai putin, nu'mi mai aduc aminte, am gasit o captura dintr'un interviu in care a afirmat urmatoarel: ''... daca spui ca se invarte esti impotriva Sfintei Scripturi inca de la prima pagina''. Interlocutorul s'a balbait putin si a schimbat subiectul. Am pastrat acel mail(caci acolo l'am primit) dar cand am vrut sa'l mai vad, linkul nu a mai gasit acea informatie; e lesne de inchipuit de ce.

   Stim de la Mantuitorul Iisus Hristos ca: ''... nu poate fi ucenicul mai presus decat invatatorul sau''; daca acceptam ca Parintele Justin Parvu este Sfant, atunci ceea ce spune Parintele Filoteu Balan spune pentru ca a invatat din gura unui Sfant; adica nu PAMANTUL se invarte ca bezmeticul printr'un spatiu INFINIT, ci soarele se invarte asa cum i'a randuit Bunul Dumnezeu!

Nu pot sa mai lungesc articolul ca trebuie sa plec intr'o calatorie.

Ajuta'ne Hristoase Mantuitorule sa revenim cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri.

Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu