joi, 19 septembrie 2024

Darele MORTII si incalzirea ''gloBETA''


           Acum un an si jumatate cred, vad o stire pe internet in care niste meteorologi parca din Suedia sau Finlanda au dat drumul in spatiul public la o descoperire a lor a unui fenomen numit ''nori fantoma''. Radarul(sa cititi inca odata: ''radarul'') lor meteorologic(si nu SATELITUL) depista existenta unui NOR desi pe cer nu se vedea nimic cu ochiul liber. Aceste anomalii ei le observasera de mai multa vreme si au descoperit un tipar; cand se anuntau exercitii NATO in zona atunci apareau si astfel de anomalii si asa au facut legatura ca acesti NORI FANTOMA sunt ceva ARTIFICIAL.

   Nu stim noi ce mai imprastie ei prin atmosfera dar ca sa poata functiona acele avioane invizibile pe radar, atunci spreiaza ceva ''ioni de argint'' sau alte metale si creeaza acel NOR FANTOMA care va respinge undele radar iar asa zisele avioane invizibile vor zbura mult mai sus decat norul fantoma si nu vor fi depistate de inamic.

   Nu despre luptele aviatice este articolul ci despre spreierea pe care o vedem peste tot in jurul nostru. Aceste experimente au loc inca din perioada interbelica. E clar ca au avut timp sa se perfectioneze si acum stiu cum pot manipula vremea pentru a STAPANI LUMEA. Ba ne mai ''creeaza'' o PLANdemie, ba ne dau SECETE si INCALZIRI asa zise ''GLObete'', etc,etc, totul pentru ca o mana de oameni se vizeaza dumnezei!

   Multi intreaba: ''..... dar nu au si ei familii; nu sunt afectati si ei cand altereaza intreaga creatie?'' 

In ce priveste PLANdemiile ei au dinainte antidotul iar pentru seceta si foamete au atata banet ca o singura familie din cei ce conduc lumea poate hrani un continent cat Africa.

   Sa ne intoarcem la ''incalzirea gloBETA''! Toate aceste particule pe care ei le spreeaza peste tot in lume au ajuns sa formeze o PATURA deasupra capetelor noastre. Aceasta patura, am vazut din ceea ce meteorologii din tarile nordice au descoperit si dat publicitatii, nu lasa caldura sa se disipeze in atmosfera. Stim de la scoala ca razele soarelui incalzesc scoarta terestra si scoarta terestra degaja caldura. Ori datorita acestei PATURI ARTIFICIALE noi avem asa zisa INCALZIRE gloBETA! Din acest motiv ei stiu dinainte ce criza va mai urma.

   Prin 2009, in plina CRIZA(se pare ca mai vine una) financiara, domnul Basescu ne anunta de la pupitrul PREZIDENTIAL ca urmatoarea MARE criza va fi a APEI. E la usa! Priviti cum fiecare an(de mai bine de 10 ani incoace) depaseste pe precedentul in cresterea temperaturilor. Seaca raurile prin Spania, Italia, Grecia, Bulgaria, Romania, etc. Planul merge uns ''ca pe roate''. Nu se dau inlaturi de la PLANUL LOR nici cand ne vor vedea murind de foame. Nu au mila pentru ca sunt ''alta rasa; nu sunt umani; sunt DEMONICI''! Cuvintele apartin domnului Calin Georgescu care a petrecut 17 ani intr'o functie inalta la ONU. Omul stie ce spune.

   Intre timp noi o sa ne incredem mai departe in AUTORITATI caci ei nu au cum sa ne minta. O sa dam gramezi de bani pe vehicule electrice ca sa'i imbogatim pe unii caci nu ai cum sa stopezi ceea ce ei fac in mod deliberat. O sa aratam intai cu degetul pe cei care incearca sa nu ''puna botul'' la planul lor dupa care o sa'i aruncam in puscarii caci asta cer MULTIMILE. 

   Trebuie doar sa vrei sa deschizi ochii; asa a fost dintodeauna! De la Nero care a dat foc Romei si apoi a dat vina pe CRESTINI, pana acum 30 de ani in urma cand erai aratat cu degetul si apoi inchis pentru ca nu credeai in MAIMUTA!

   Las un link cu un documentar pentru cei ce vor SA VADA darele MORTII si incalzirea ''gloBETA''!

https://rumble.com/v5cmgb9-frankeskies-documentar.html?e9s=src_v1_upp

Multumim Ionel Trandafir pentru traducerea acestui documentar.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu