joi, 29 martie 2012

''VINDECAREA RECONECTIVA'' SI CAMPUL DE ENERGIE CARE FACE ACEASTA VINDECARE

   In iulie 2009 am primit un e-mail prin care ni se aducea la cunostinta organizarea la Iasi a unui seminar pe tema ''RECONECTARII SI VINDECARII RECONECTIVE''.
   Procurasem cartea ''RECONECTAREA: VINDECA-I PE ALTII, VINDECA-TE PE TINE '' dar nu o citisem si am mers la seminar cu inca o persoana din Husi.
   Lectorul a trecut intai pe la fiecare si ne-a indemnat sa introducem una din palmele noastre intre palmele lui si sa spunem ce simtim. Eu nu am simtit nimic dar altii, inclusiv persoana ce ma insotea au simtit furnicaturi sau intepaturi in functie de perceptia fiecaruia.
   Dupa acel seminar am citit cartea in care ni se explica cum nu trebuie sa facem nimic altceva decat sa pozitionam palmele una in fata celeilalte cu o distanta de circa 30 de centimetri intre ele si sa le miscam in sus si in jos sau sa ne imaginam ca avem o minge de pimpong si o aruncam dintr-o mana in alta.
   Fiind pe vremea aceea agent de paza la un depozit, am aplicat ceea ce am citit si mare mi-a fost surprinderea sa descopar ca functioneaza. E foarte simplu si la indemana orcui. Aici se vede sursa DIVINA a acestei energii prin siplitatea cu care poate sa fie accesata de fiecare dintre cele 7 miliarde de fiinte de pe aceasta planeta.
   ''DIVINITATEA  ESTE SIPLA; OAMENII O COMPLICA''. ''Vai voua carturarilor si fariseilor fatarnici; caci cutreierati marea si uscatul ca sa faceti un ucenic si daca-l dobanditi il faceti indoit mai rau decat voi''. 
Este vorba despre CAMPUL DE ENERGIE care umple totul si la care ne ''RECONECTAM'' cu totii. 
Oricine poate ''invata'' VINDECAREA RECONECTIVA asa cum spune in minutul 6 al filmului de mai jos insusi dr.Eric Pearl, cel ce a descoperit aceasta energie. Trebuie doar ''sa vrei''. Si ca sa vedeti ca totul depinde de fiecare dintre noi, va marturisesc ca eu chiar daca nu am simtit acele furnicaturi sau intepaturi pe care le-au simtit cei prezenti la acel seminar de la Iasi din august 2009, dorind sa invat si facand acel exercitiu cu mainile de care am pomenit mai sus, acum pot merge si oferi celor doritori aceasta energie si am doua persoane carora le-am oferit sedintele mele. 
Despre persoana care m-a insotit la seminar si care a simtit atunci pe loc aceasta energie, a citit cartea(a imprumutat-o de la mine) si a ramas cu atat. De aceea zic ca totul depinde de fiecare dintre noi. Oricine poate sa invete, trebuie doar sa vrea.
   Sa nu inteleaga cineva ca oferi din energia ta vitala. Nu ofer de la mine nimic. Eu sunt doar un canal(ca fiecare dintre noi toti dealtfel) prin care curge aceasta energie. Efectiv curge. Valuri de energie ce se revarsa prin mainile mele si nu numai ale mele. Toti dispunem de aceasta energie dar nu suntem constienti de ea. Trebuie doar sa-ti deschizi spiritul sa primeasca aceasta revarsare a Duhului Sfant. Am si o experienta(si nu e singura) petrecuta in Parcul Central de la noi din Husi.
   Ma intalnesc asta vara cu o persoana inaintata in varsta care are artrita si ma opresc sa schimb cateva cuvinte cu ea. Ma intreaba ce fac si cu ce ma ocup iar in acest timp din palmele mele simt descarcari de energie ca niste fulgere. Pur si simplu corpul acelei persoane absorbea energia cu mare lacomie.
   Cand un prieten m-a intreaba daca am incercat vreodata sa zic RUGACIUNEA INIMII in astfel de situatii, a fost foarte surprins cand i-am marturisit ca fac asta iar energia devine mult mai intensa atunci cand chem numele lui Hristos.
   Asta se intampla la fiecare Sf. Liturghie si e MINUNAT!
Dintodeauna am simtit ceva intre palmele mele cand savarseam Sf. Liturghie dar vietuind intr-o manastire si neavand acces la informatii nu am stiut ce este , ba mai mult, potrivit formarii mele monahicesti, nu trebuia sa dai atentie la astfel de manifestari ci sa le condamni.
   Nu mai departe de luni 26 martie a.c., adica acum 4 zile, fiind in Barlad si distribuind marfa pe la magazine, in timp ce asteptam langa masina ca sotia sa completeze o factura ptr magazinul la care descarcasem marfa, aud o femeie de etnie roma cum da sfaturi crestinesti unei tinere familii iar in incheiere adreseaza binecuvantarea: ''PACEA DOMNULUI SA FIE CU VOI''. In acel moment a tasnit energia din palmele mele ca niste fulgere iar eu am ridicat bratele si privirea spre stelele de pe bolta cereasca(era in jurul orei 21), acolo unde este casa noastra si unde ne vom intoarce cu totii.
   Vizionati filmul ''MATRICEA VIE'' in care este prezentata una dintre multele vindecari petrecute prin dr.Eric Pearl.
   http://vimeo.com/21658797
--minutul('')8--B.Lipton-creierul emite un camp electromagnetic ce poate fi masurat cu instrumente de laborator.
--''15--o femeie cu piciorul in gips vizualizeaza cum se vindeca piciorul(doctorii spuneau ca este posibil sa-i fie amputat piciorul). Am o experienta asemanatoare pe care o s-o postez.
--''18--transferul de emotie de la o persoana la alta. Si aici am sa va impartasesc experientele mele.
--''21--doar imaginandu-ti ca te antrenezi, poti sa-ti cresti masa musculara. S-au facut testari in ac.privinta.
--''41--Edgar Mitchel-cosmonaut-vindecat de la distanta de tanarul Adam care locuieste in Canada pe coasta de vest a continentului Nord American iar Edgar Mitchel in Florida pe coasta de est a continentului Nord American.
--''56--cand esti langa o persoana iubitoare, ai simti afectiunea. Asta se datoreaza campului electromagnetic emis de inima si care interactioneaza cu campurile celor din jur.
--etc,etc,etc.........
   Pentru cei care doresc sa citeasca cartea, sunt foarte bucuros sa le-o imprumut.
Cu aceeasi caldura a inimii,
Sergiu-Silvan.
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu