joi, 17 mai 2012

''SECRETUL?'' -- LEGEA ATRACTIEI !



        Marele SECRET, uluitorul si senzationalul SECRET nu este si nu a fost niciodata SECRET.
   Cei ''intuitivi'', care incep ''sa se cunoasca'' cat de cat, care au mai citit una alta cunosc lucrurile astea de foarte mult timp. Cine cauta sa inteleaga viata asta cat de cat, care-i spilul, da mai devreme sau mai tarziu peste informatiile acestea...sau mai bine zis, ''le atrage'' ca sa fim la subiect. Chiar si daca nu citesti nimic si esti pe o insula pustie, daca esti suficient de atent observi aceasta lege. Este o lege universala si aceasta este ''LEGEA ATRACTIEI''.

      Asa a inceput acum aproximativ 15 ani in urma experienta mea in intelegerea acestei Legi a Atractiei.
   Dupa cum am mai mentionat si in celelalte articole, formarea mea m-a determinat sa am o atitudine umila fata de tot ceea ce ma inconjoara. In invoirile pe care le aveam, mergeam cu masini de ocazie si mi se intapla la inceput sa stau cate o ora pana sa opreasca cineva. La un moment dat mi-am dat seama ca ceva nu este in regula cu atitudinea mea si am inceput sa adopt o stare de spirit optimista si increzatoare fata de soferii ce treceau pe sosea. Am observat incetul cu incetul ca soferii devin mai binevoitori si receptivi la semnalul meu.
   De la aceasta experienta am extins noua atitudine in toate activitatile mele si ma bucur de o viata implinita si fericita. Important este ceea ce oferim noi mai intai: 
''CEEA CE VOITI SA VA FACA VOUA OAMENII, FACE-TI VOI MAI INTAI LOR''. 
Sunt cuvintele ''DUMNEZEULUI OM'' pe care le experimentez in viata mea de fiecare zi si care imi aduc cu atat mai multa iubire cu cat ofer eu mai intai si e MINUNAT SI SUBLIM.
   Inspirandu-ma din spusele lui J.Vitale(si a celorlalti autori care apar in filmul de mai jos si pe care l-am vizionat cu multe luni in urma---de aceea nu pot sa va dau ca alta data minutul si afirmatia facuta---), in doua locuri din Barlad unde trebuie sa descarc marfa iar locurile de parcare sunt mereu ocupate, vizualizez din timp ca si J.Vitale un loc liber si va marturisesc ca functioneaza de fiecare data.
   Vizionati filmul si viata voastra vi se va schimba cu siguranta.


       
Cu afectiune si devotament,
Sergiu-Silvan.
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

2 comentarii:

  1. trebuie sa schimb atitudinea mea pt ca e la fel de pesimista uneori , pare destul de greu dar cum se zice ca tot invatul are si dezvat. VOI REUSI...

    RăspundețiȘtergere
  2. ORICE SCHIMBARE CERE TIMP PRIETENE!
    SIGUR VEI REUSI SI VEI FI UIMIT PRIVIND IN URMA.
    ITI TRIMIT MULTA PACE, LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere