sâmbătă, 29 septembrie 2012

''DANSAND CU PESTII!''
        ASTAZI VREAU SA VA IMPARTASESC O EXPERIENTA TRAITA IN ACEASTA VARA LA MARE.

   NE-AM CAZAT LA UN HOTEL DIN STATIUNEA NEPTUN. IN A DOUA ZI DE CONCEDIU INOTAM IN GOLFUL DIN FATA HOTELURILOR PANORAMIC, AMFITEATRU SI BELVEDERE(CEI CE MERGE-TI IN NEPTUN STITI ZONA DE CARE VORBESC), IN PARTEA DE SUD A ACESTUI GOLF. LA UN MOMENT DAT AM VAZUT CUM PE LUCIUL APEI SE MISCA CEVA. IMPINS DE CURIOZITATE AM INAINTAT INCET SI CU GRIJA SA VAD CE ESTE. AM FOST FOARTE INCANTAT SA DESCOPAR  CA ESTE UN BANC CU PESTI. CALCAND APA, M-AM TOT APROPIAT SI AJUNSESEM SA NE ROTIM UNUL IN JURUL CELORLALTI. ERA CA SI CUM AS FI ''DANSAT CU PESTII''. 
   VAZAND CA NU PREZINT O AMENINTARE, S-AU APROPIAT INCETUL CU INCETUL DE MINE IAR EU CALCAM APA TOT MAI USOR PENTRU A NU FACE TULBURENTE SI IN ACELASI TIMP ''VALURI DE IUBIRE'' ELIBERAM DIN INIMA MEA SPRE ACESTE FAPTURI MINUNATE. CEI MAI CURAJOSI S-AU APROPIAT PANA LA O DISTANTA DE O PALMA DE FATA MEA. 
   SE HRANEAU PE LUCIUL APEI DESCHIZAND SI INCHIZAND GURA. MA PRIVEAU CU OCHII ACEEA AI LOR MARI, ROTUNZI SI PLINI DE LICARIRI VIOAIE CA APROAPE TE HIPNOTIZA PRIVIREA LOR. RESPIRATIA TI SE OPREA PTR A NU-I INDEPARTA DE LANGA TINE.
NU POT SA DESCRIU IN CUVINTE BUCURIA SI UIMIREA CE TE CUPRINDE FIIND IN JURUL ACESTOR FAPTURI MINUNATE IN MEDIUL LOR NATURAL.
   A TREIA ZI(LUNI 6 AUGUST) AM HOTARAT SA I-AU CU MINE APARATUL DE FOTOGRAFIAT CA SA IMORTALIZEZ MOMENTUL. DE DATA ACEASTA AM AFLAT UN BANC CU PESTI IN PARTEA DE NORD A GOLFULUI. AM PROCEDAT CA IN ZIUA ANTERIOARA SI DUPA CE ''MI-AM UMPLUT'' INTREAGA FIINTA CU IUBIREA SI PACEA ACESTOR FIINTE MIRACULOASE SI DIVINE, A URCAT PE FALEZA SI AM IMORTALIZAT MOMENTUL IN FILMULETUL CE L-AM POSTAT LA SFARSITUL ARTICOLULUI.
   DACA ACESTE MICI FAPTURI AU PUTUT SA OFERE ASTFEL DE ''EXPLOZII DE IUBIRE SI COMPASIUNE'', MA INTREB CUM ESTE SA FII IN PREAJMA UNOR MAMIFERE PRECUM DELFINII SAU BALENELE.
   SUNT FERICIT SI IMPLINIT PENTRU OPORTUNITATEA PE CARE UNIVERSUL MI-A OFERIT-O DE ''A FI'' IN MEDIUL NATURAL AL ACESTOR FIINTE PLINE DE MIRACOL SI DE A MA CONTOPI CU IUBIREA LOR NECONDITIONATA.
   ABIA ASTEPT SA MA INTORC SI SA MA UMPLU DE PACEA, LINISTEA SI IUBIREA NECONDITIONATA A MARILOR SI OCEANELOR SI A TUTUROR FAPTURILOR CE VIETUIESC SI VIBREAZA IN ELE.
   SPER CA ACEST FILMULET SA VA ADUCA O MICA PARTICICA DIN TRAIRILE MELE DIN ACELE ZILE.

                               
P.S. Mai aveam putin spatiu pe cardul de memorie si de aceea am specificat la sfarsit ca ajung 3,33 minute.

Cu aceeasi afectiune, 
Sergiu-Silvan.

PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu