miercuri, 14 noiembrie 2012

''HOOPONOPONO''              O EXPERIENTA TRAITA IN LUNA AUGUST A ACESTUI AN.
   LA INCEPUTUL LUNII AUGUST PRIMESC UN TELEFON DE LA SEFUL MEU IN CARE MA LUAT LA BANI MARUNTI DESPRE ACTIVITATEA MEA DIN ULTIMII 3 ANI. O SA FORMEZE O COMOSIE DE AUDIT SI V-A ANALIZA CAT AM CRESCUT IN VANZARI IN ULTIMII 3 ANI.
   ASA CUM OBISNUESC DE MULTI ANI, MA ROG PTR TOTI CEI PE CARE-I INTALNESC IN ACTIVITATEA MEA. DE ACEASTA DATA AM FOST MULT MAI MOTIVAT SI AM PUS MULT MAI MULT SUFLET IN RUGACIUNEA MEA. PRIN RUGACIUNE NU VREAU SA SE INTELEAGA ACATISTE SI PARACLISE ORI ALTCEVA DE ACEST GEN. ESTE VORBA DE AFECTIUNEA SAU IUBIREA PE CARE O IMPARTASESC FATA DE PERSOANELE PE CARE LE INTALNESC. TOT CEEA CE V-A IMPARTASESC AICI ESTE REZULTATUL EXPERIENTEI PERSONALE SI CEI CARE VOR INTELEGE CA ''DOAR EXPERIENTA PERSONALA'' ESTE CE-A CARE TE ''ILUMINEAZA'' SAU ''INDUMNEZEIESTE'' CA SA FOLOSIM TERMINOLOGIA CRESTINA CARE ESTE ACCESIBILA CELOR MAI MULTI, ACEEA SE VOR BUCURA EI INSISI DE ACEASTA DESCOPERIRE. NU ASTEPTATI CA ALTII SA VA DE-A ACEASTA TRAIRE; CEL MULT EI POT DOAR SA VA IMPARTASEASCA TRAIRILE LOR DAR CA SA VA BUCURATI DE ''INDUMNEZEIRE-ILUMINARE'', FIECARE IN PARTE TREBUIE SA PRACTICE IUBIREA, COMPASIUNEA,ALTRUISMUL, UNIMEA.
    REVENIND LA SUBIECT, SI EU AM INCEPUT CU MULTI ANI IN URMA CU ACATISTE, PARACLISE, RUGACIUNEA INIMII IAR CU PUTIN TIMP IN URMA(PTR MINE ASTA INSEMNAND DOI ANI) CU PRACTICA ''HOOPONOPONO'':
                   ''IMI PARE RAU''
                   ''IARTA-MA''
                   ''ITI MULTUMESC''
                   ''TE IUBESC''.
    CRED CA CE-A MAI EFICIENTA RUGACIUNE ESTE ''TE IUBESC'', RUGACIUNE PE CARE O PRACTIC LA ORA ACTUALA.
   CA SA NU MAI LUNGESC VORBA, SEFUL MEU A MAI INTREBAT CUM MERGE VANZAREA, CA EL MA SFATUIT SA FAC ASA SI ASA DAR NU A EXISTAT NICI O COMISIE DE AUDIT SI ESTE ARMONIE SI PACE.
   CRED CA ESTE LESNE DE INTELES CA AM TRMIS IUBIRE SI COMPASIUNE CELUI CE AVEA NEVOIE SI ASA TOATA LUMEA ESTE LINISTITA SI IN ARMONIE LA ORA ACTUALA.
    AM VRUT SA V-A IMPARTASESC ACEASTA TRAIRE A MEA PTR CA ZILELE TRECUTE O CUNOSTINTA CAREIA I-AM VORBIT DESPRE PRACTICA HOOPONOPONO PRIN PRIMAVARA, MI-A MARTURISIT CA DE ATUNCI FOLOSESTE ACEASTA CUNOASTERE SI FUNCTIONEAZA. ACEASTA ''FIINTA'' CARE SI-A INSUSIT ACEASTA CUNOASTERE, LUCREAZA IN ZONA INDUSTRIALA IAR LOCUINTA EI ESTE IN ZONA CENTRALA A ORASULUI. DIINEATA PLEACA LA SERVICIU CAND INCA ESTE INTUNERIC SI SE INTOARCE ACASA TOT PE INTUNERIC. SUNT ATATIA CAINI COMUNITARI IN DRUMUL EI SI A OBSERVAT CUM SE POTOLESC SI SE LINISTESC IN TIMP CE EA FOLOSESTE TEHNICA HOOPONOPONO.
   SPER CA ACESTE EXPERIENTE SA LE FIE DE FOLOS CELOR CE SUNT IN CAUTAREA ''IDENTITATII DIVINE''. 

Cu aceeasi afectiune,
Sergiu-Silvan.

PACE, LUMINA SI IUBIRE TUTUROR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu