vineri, 30 august 2019

NASA minte; Soarele s'a oprit din rotatie, s'a intunecat si se va intuneca de tot la Final




           Recent am citit despre aparitia Sfintei Fecioare la Fatima; cat de repede trecem peste aparitii sfinte si profetii pentru ca nu ne sunt pe plac; suntem atat de indoctrinati incat daca ceva nu se potriveste cu doctrina bagata in capul nostru inca de cand deschidem ochii negam sau respingem acele fapte ca fiind nebunesti sau aberatii. 
   Afirmam ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu dar cand citim despre facerea lumii stim noi mai bine cum sa interpretam si ne spunem ca Dumnezeu nu a avut nici un interes sa ne spuna ca pamantul este o sfera ce se invarte bezmetica prin spatiul infinit, tarata de soare cu viteza de 800 000 de kilometri pe ora in jurul centrului galaxiei, galaxie care la randul ei se roteste cu milioane de kilometri pe ora.
   Pun aici linkul cu aparitia Sfintei Fecioare de la Fatima:http://angelinspir.ro/al-treilea-secret-revelat-de-fecioara-maria-la-fatima-420.html
   Mai crede cineva ca soarele a putut fi privit fara sa orbeasca pe nimeni? Ca arata ca un disc de argint mat? Ca se invartea in jurul axei sale si ca a coborat in viteza pana aproape de pamant incat ce 70 000 de oameni adunati au crezut ca va spulbera pamantul cu masa lui uriasa? Ca apoi s'a intunecat si totul in jur s'a intunecat?
   Mai crede cineva ca la momentul rastignirii Mantuitorului Hristos soarele s'a intunecat si a fost intuneric de la ceasul al 6'lea pana la ceasul al 9'lea?
   Mai crede cineva ca Iosua a oprit prin rugaciune soarele deasupra Gabaonului ca sa poata sa biruie armatele amoritilor? Nu mai crede nimeni pentru ca acum primim lumina de la NASA.
   In primavara aceasta am aratat lumina sfanta de la Ierusalim care nu arde unei tinere care de altfel trambiteaza ca este crestina si crede in Hristos dar nu si in lumina sfanta care nu arde; replica a fost...''s'a dat cu ceva pe barba si de aceea nu arde''. Aici gasiti linkul cu focul sfant de la Ierusalim care nu arde:https://www.youtube.com/watch?v=fRahcqamvl8&list=FLpRazlM-zXxSZvmoVXEE7aw&index=11&t=0s
   Credem numai ce ne convine; nu mai credem in cuvantul lui Dumnezeu care ne spune ca luminatorii au fost creati in ziua a treia si au fost asezati pe bolta cereasca unul sa stapaneasca ziua iar altul noaptea; nu mai credem cuvantului lui Dumnezeu care ne spune in Psalmi: ''Cerurile spun slava lui Dumnezeu si facerea mainilor Lui o vesteste taria''. 
   Iesiti noaptea oameni buni afara si priviti maretia lui Dumnezeu; priviti si va minunati de MINUNEA creatiei mainilor Lui. Nu ma mai satur de privit bolta instelata de deasupra mea. Sunt fascinat de mic de bolta ereasca si nu m'am saturat niciodata sa o privesc.
   Cati dintre dumneavoastra stiu sa localizeze steaua Polara? Constelatia Lebedei? Constelatia Orion? Cati dintre dumneavoastra stiu ca anticii numeau steaua Polara ''axis mundi'' adica axa lumii? Cati dintre dumneavoastra au privit cum totul se invarte in jurul stelei Polare?
   Sa ne intoarcem la aparitia Sfintei Fecioare de la Fatima caci de aici am pornit. Daca soarel s'a oprit in vremea lui Iosua, daca s'a intunecat la rastignirea Mantuitorului Hristos, daca a fost vazut cum s'a intunecat la Fatima de 70 000 de oameni cum de nu credem ca se va intuneca si el si luna si stelele se vor prabusi pe pamant la sfarsitul lumii asa cum scrie in Apocalipsa?
   Stiu ca nu ne convine dar sunt faptele noastre; injuram de dimineata pana seara de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura; nimeni nu mai ia nici o atitudine; ba sa ajuns sa se creada ca daca nu spui o prostie la 2-3 cuvinte esti prost si nu vorbesc gratuit; nu numai ca vedem asta in fiecare zi in jurul nostru ci chiar asa zisii oameni de stiinta sau cercetatorii au spus ca oamenii destepti injura foarte mult; sunt sigur ca si voi ati auzit sau chiar ati citit acel articol. Asa se indobitoceste populatia lumii; ies halatele albe in fata si ne spun ca trebuie sa injuram altfel esti prost, trebuie sa'ti tai pantalonii altfel esti prost, etc, etc...
   Se implineste ceea ce s'a scris de mii de ani in Scriptura: ''vai de cei ce zic binelui rau si raului bine, de cei ce numesc lumina intuneric si intunericul lumina, de cei ce zic dulcelui amar si amarului dulce''.
   Mai este o profetie care zice ca: ...''va veni vremea cand toti vor inebuni si cei care nu vor fi nebuni ca ei pe aceea ai vor numi nebuni''.
   Sunt zilele pe care le traim oameni buni dar se pare ca nimeni nu vede.
   Sa ne aducem aminte de cuvintele Mantuitorului Hristos: ''Cine are urechi de auzit sa auda!''

Cu respect,
Sergiu-Silvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu