vineri, 25 octombrie 2019

Triangulatie




         Astazi vreau sa aduc in atentia celor care ''mai si citesc''(pentru ca sunt o specie pe cale de disparitie) cand vad un articol nu cum sunt unii care doar apasa pe un buton cand vad o fotografie si atata tot, un aspect pe care ar fi trebuit sa'l observe foarte mult lume; este vorba de cazul Caracal; nu vreau sa comentez faptele odioase ale individului ci cum a fost localizat telefonul Alexandrei dupa ce a sunat la 112.
   O sa atasez in link un articol in care cei de la STS dau cateva imagini cu asa numita ''felie de pizza'':

https://www.g4media.ro/sts-revine-cu-explicatii-in-cazul-caracal-victima-a-fost-gasita-in-zona-in-care-a-fost-localizata.html




Ce trebuia sa observe mai multa lume(indeosebi crestinii) ca acesti ''specialisti'' vorbesc de o celula de antene de telefonie; localizarea s'a facut pe baza triangulatiei si nicidecum pe baza satelitior care zboara nestingheriti cu zecile de mii(cautati singuri sa vedeti cate zeci de mii sunt la ora actuala) prin jurul pamantului si nu se ciocnesc niciodata si culmea mai fenteaza si forta de atractie a pamantului.
   Nu va grabiti sa spuneti ca ei se afla in imponderabilitate pentru ca vi se va spune ca sunteti ''disonanti cognitivi'' si asta nu da bine la CV.
   Atata timp cat unii imi zic ca Luna(care se zice ca se afla la 380 000 km) este tinuta pe orbita de catre forta de atractie a Pamantului(adica NASA si cei care cred in ea) si apoi tot ei afirma ca navetele spatiale zboara pana la cateva sute de kilometri deasupra Pamntului(390 km ISS) si ajung in imponderabilitate si acolo lanseaza satelitii, unii ca acestia au grave probleme de cognitie; adica sunt ''disonanti cognitivi''.
   Poate ca intre NASA si satelitii ei pe de o parte si Pamantul cu forta lui de atractie pe de alta parte exista un ''protocol secret'' caci este la moda acum.
   Nu stiu cum unii impaca in capetele lor aceste flagrante  contradictii; poate ca au ales metoda strutului.
In ziua de astazi nu mai trebuie sa ascunzi adevarul pentru ca oamenii au ajuns sa se ascunda ei de adevar; este exact ceea ce face strutul; pur si simplu adevarul este inaintea ochilor si oamenii nu vor sa'l vada; baga capul in bucata de sticla din mana lor si se cred foarte destepti; pe mine ma pot cataloga cu tot felul de invective dar au uitat sa se uite in sufletul lor; au uitat oamenii zilelor noastre sa priveasca CERUL. Nu este nimic care sa graiasca mai tare si mai elocvent MARETIA lui Dumnezeu ca privitul la BOLTA CEREASCA.
   O spune foarte frumos si poetic Proorocul David:
           ''Cerurile spun slava lui Dumnezeu si Facerea Mainilor Lui o vesteste TARIA!''
   Priviti TARIA Cerului oameni buni; este acolo neschimbata si nemiscata de la Crearea lumii! Nu asa cum ne'au spalat pe creer stapanii acestei lumi! Daca totul s'ar misca asa cum am fost invatati nu am mai vedea astazi aceleasi constelatii pe care le'au vazut mosii si stramosii nostri.
   Da! Se roteste bolta deasupra noastra dar nicidecum Pamantul! Am mai scris intr'un articol; cati dintre voi stiu sa localizeze Steaua Polara? Priviti in aceste nopti de octombrie cand se inopteaza si vedeti cum Carul Mare se afla la Vest de Steaua Polara iar Constelatia Lirei se afla la Est de ea, iar dimineata inainte de revarsatul zorilor priviti cum aceste doua Constelatii si'au inversat locurile; singura care este nemiscata este Steaua Polara. De aceea anticii o numeau Axis Mundi!
   Ne credem mai destepti decat anticii dar nu este asa; de intelepciune nici nu e cazul sa mai amintim.
   In concluzie vreau sa reamintesc ce am zis mai sus: in ziua de astazi nu se mai ascunde adevarul de noi ci noi ne ascundem de adevar. E grav dar este ADEVARAT!

Cu respect si afectiune,
Sergiu-Silvan.
 
 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu