duminică, 16 februarie 2020

Strigator la Cer




           Nu poti sa ai o altfel de exclamatie cand cineva iti povesteste o astfel de intamplare; ramai fara cuvinte si te trec fiorii. Exact asa am ramas, fara cuvinte si mi s'a facut piele de gaina cand o doamna gestionara din Barlad mi'a povestit ce a descoperit fica ei care este tanara mamica si care a cumparat pentru bebelusul ei un maeu din bumbac suta la suta si de productie romaneasca; adica tanara mamica a cumparat ceva de calitate pentru bebelusul ei nu chinezarii de la care nu poti avea asteptari prea mari.
   Articolul cu pricina avea imprimat pe partea din fata o albinuta mare si frumoas, de culoare galbena de'ti era mai mare dragul sa privesti la bebelus; toate bune si frumoase pana cand maeul a ajuns la prima spalare. Cand mamica a scos rufele pentru a le intinde sa se usuce a ramas inmarmurita; in locul albinutei frumoase de culoare galbena a aparut un diavol rosu cu coarne si furca:
        
Si in detaliu:
Am pus si imaginea de detaliu pentru ca se mai pot observa mici bucatele din imprimeul cu albinuta de culoare galbena.
Cine poate sa faca asemenea mostruozitati? E vorba de nou nascuti! Ce minte de om poate sa faca asa ceva? Cu ce scop? Cu ce avantaj?
Sunt stupefiat si atata tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu