miercuri, 7 martie 2012

EXPERIENTE PERSONALE

  Cu ani in urma, pe cand vietuiam intr-o chilie plina de igrasie(ceva de genul fundalului blogului) incat iarna curgeau paraie de condens de pe pereti, am racit la plamani iar tratarea acestei afectiuni nu s-a facut cum trebuie. Am ramas cu o racila la plamanul stang care se manifesta atunci cand incepea sezonul rece. Nu am stiut ca nu se tratase bine acea raceala decat cu 2 ani in urma cand am fost la un control. Pana atunci am considerat ca e o durere cauzata de reumatism(am facut destul moldamin la 13 si 14 ani) si cum nu-mi place sa ma vaiet, am dus-o asa multi ani pana la controlul cu pricina. Asistenta mi-a zis doar atat: ''ati avut o raceala care nu a fost tratata bine'' iar eu am continuat sa ma bucur de viata si sa-i smulg fiecarei clipe unicitatea ei si s-o incorporez fiintei mele.
  In noaptea de vineri 18 noembrie 2011 durerea a devenit asa de puternica incat la fiecare miscare ma trezea acel ''ghimpe'' de sub omoplatul stang. Cum a doua zi era sambata, mi-am zis ca la sfanta liturghie(savarsesc sfanta liturghie si sambata nu numai duminica) sa ma focalizez ''sa trimit energie'' spre zona aceea ptr a ameliora durerea. Despre ce este vorba.
  In 2009 am vizionat mai multe videoclipuri cu BASHAR, un spirit care vorbeste prin Daril Anka si dupa cum spune chiar Daril, termenul este din limba ''araba''(sa aruncam eticheta de teroristi pe care au indus-o americanii maselor largi) si inseamna PACE. Intr-unul din aceste videoclipuri, BASHAR ne invata sa ne imaginam un halou de lumina care ne invaluie si ne cuprinde din toate partile si care ne patrunde in corp si ne vindeca suferintele. Eu am adoptat aceasta idee dar am cosiderat ca trebuie sa vizualizez cum INIMA MEA trimite valuri de energie care strabat corpul meu si mai ales zona cu pricina. Creierul nostru emite unde electromagnetice iar undele electromagnetice emise de INIMA NOASTRA sunt de 5000 de ori mai puternice decat cele emise de creier. Toate acestea sunt afirmate de oameni de stiinta si dovedite in laboratoare de cercetare. Gregg Braden afirma aceasta in cartea sa ''EFECTUL ISAIA'' si Bruce Lipton in ''BIOLOGIA CREDINTEI''.
  Aceasta tehnica am folosit-o atunci in 2009 ptr a ma vindeca de herpes(care in cazul meu urcase din zona gurii unde aparea de obicei pana ce a ajuns sa apara pe pleoapa ochiului.Dar despre aceasta o sa va povestesc intr-o alta postare).
  Liturghia de a doua zi a fost minunata si trairea pe masura. Dupa amiaza am mers pe teren sa adun comenzile ptr marfa de saptamana viitoare iar noaptea somnul a fost mult mai placut si m-am odihnit bine.  Duminica la slujba am repeta tehnica iar noaptea somnul a fost mai bun decat cu o seara inainte.
  Inceputul saptamanii este si inceputul muncii la distribuirea marfii prin magazine. Efortul depus ma face sa transpir iar transpiratia se raceste pe spate. Cu toate acestea am continuat sa vizualizez toata ziua energia care-mi ZVACNESTE DIN INIMA si-mi strabate tot corpul. Am crezut ca datorita racelii de afara si a transpiratiei reci o sa am o noapte in care o sa apara iarasi acel ''ghimpe'' in spate.
  Totul a fost invers. Am dormit foarte bine si dimineata am avut ''inca odata'' confirmarea ca ''TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CEL CE CREDE''.
Sambata si duminica urmatoare am continuata sa aplic tehnica si de atunci ma bucur de nopti linistite si cu somn odihnitor.
  Sper ca aceasta experienta a mea sa vina in ajutor celor care sunt in cautarea ''DIVINULUI DIN EI''!
Cu afectiune,
Sergiu-Silvan!
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

2 comentarii:

  1. La fel, am incercat si eu, dar printr'alta metoda, si a functionat.Problema mea este ca nu pot controla aceasta energie, o simt prea puternica pentru mine insami.Cate odata imi face bine, cate odata rau. Cum as putea ajunge la un echilibru ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa'ti raspund la intrebare prietene; recunosc ca nu am toate raspunsurile; cred ca practica te va invata cum sa obtii acest echilibru.
    Doamne ajuta si sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere