sâmbătă, 30 iunie 2012

ATEMPORALITATE        VI S-A INTAMPLAT VREODATA SA COSTIENTIZATI CA PARCA TIMPUL S-A OPRIT DIN CURGEREA LUI GALOPANTA SI CATEVA MINUTE PARCA SAU COMPRIMAT OFERINDU-VA POSIBILITETEA SA IMPROPRIATI FIINTEI VOASTRE MAI MULTA TRAIRE?
 
   VREAU SA VA IMPARTASESC O ASTFEL DE SITUATIE(PENTRU CA NU ESTE SINGURA), IN CARE AM AVUT TOATE REPERELE CARE SA ATESTE CONCRET O ASTFEL DE ATEMPORALITATE.

   VINERI, 26 AUGUST 2011, AM MERS LA CASA PARINTEASCA PENTRU POMENIREA DE 20 DE ZILE DE LA INHUMAREA MAMEI MELE. TOATA NOAPTEA AM AVUT DE LUCRU SI NU AM PUTUT SA MA ODIHNESC DECAT O ORA SI 40 SAU 50 DE MINUTE.
ZIUA DE SAMBATA, 27 AUGUST, CAND A FOST PROPRIU ZIS POMENIREA A TRECUT SI IN JURUL OREI 19,30 AM AJUNS ACASA IN HUSI.
   LA ORA 20 AM PLECAT PE TEREN SA STRANG COMENZILE DE MARFA PENTRU SAPTAMANA CE URMA. PE TEREN MERG PE JOS PTR CA-MI PLACE SA ADMIR ORASUL SI COLINELE CE NE INCONJOARA CA UN ZID DE CETATE, TIMP IN CARE SI MEDITEZ.

   FAC ACEASTA DE 6 ANI DE ZILE SI AM INVATAT CA-MI TREBUIE 2 ORE DE MERS NORMAL PE JOS PENTRU TOT TRASEUL. CEEA CE ERA DIFERIT ACUM ESTE CA VENEAM DUPA O NOAPTE IN CARE NU DORMISEM DECAT APROXIMATIV 2 ORE IAR TOATA ZIUA DE SAMBATA NU AM STAT LA MASA DELOC CI DOAR M-AM HIDRATAT CU CATEVA PAHARE DE APA SI AM MANCAT CATEVA FURSECURI.
   TOATE ACESTEA AU CONDUS LA O STARE DE LINISTE SI PACE INTERIOARA DAR SI LA O MOLESEALA FIZICA CARE IMI FAVORIZA MEDITATIA DE CARE AM AMINTIT MAI SUS.
NU POT SPUNE CA AM MAI FOST IN STARE SA AM UN MERS NORMAL. A FOST MAI DEGRABA O MISCARE LENTA A MAINILOR SI PICIOARELOR CARE MA PROPULSAU CA PE O APA LINA SPRE DESTINATIE.

   STRABAT TOT ORASUL PANA IN ZONA INDUSTRIALA SI INAPOI IN TRASEUL MEU DE STRANGERE A COMENZILOR. CAND AM AJUNS ACASA, TINAND CONT DE MODUL CUM AM MERS, AM SPUS CA TREBUIE SA FIE ORA 22. SURPRIZA!!! TELEFONUL ARATA 21,28. AM GANDIT CA S-A INTAMPLAT CEVA CU TELEFONUL. MERG LA CEASUL DIN BUCATARIE SI ARATA ACEEASI ORA. MERG IN DORMITOR SI ARATA TOT 21,28.

   IN ACEA SEARA NU AM MERS GANDIND CA O SA AJUNG LA ORA CUTARE ACASA SI ASA MAI DEPARTE. ADICA NU AM AVUT NICI UN PLAN. PUR SI SIMPLU AM MERS RELAXAT SI FARA NICI O GRIJA.
CAND INTRI INTR-O ASTFEL DE STARE TIMPUL NU MAI ARE ACEEASI RELEVANTA. TRAIESTI MOMENTE DE ATEMPORALITATE.

   CAT DE MINUNAT AR FI DACA LUMEA S-AR MAI OPRI DIN FUGA EI BEZMETICA SI AR STI SA-I SMULGA FIECAREI CLIPE UNICITATEA EI.

Cu aceeasi pretuire si afectiune,
Sergiu-Silvan.
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu