miercuri, 20 iunie 2012

REVELATII          ATUNCI CAND ESTI ATINS DE EPIFANIE ESTE CA SI CUM AI AUZI UN SUNET. NU-TI DAI SEAMA LA INCEPUT CE ESTE DAR APOI INCEPE SA TE SURPRINDA ZUMZETUL UNEI ALBINE, CIRIPITUL UNEI PASARI, CHIAR SI FRECAREA ROTILOR DE TRAMVAI PE SINE.

    LOCUIESC INTR-UN ORAS MIC DAR FOARTE PITORESC SI PLIN DE MAGIE. DE FIECARE DATA CAND AJUNG INTR-UN ORAS CU TROLEBUZE SI TRAMVAIE, SUNETUL ROTILOR DE OTEL AL TRAMVAELOR PTR MINE ESTE CA UN DECLANSATOR SI-MI REVINE IN MINTE FUNDALUL MUZICAL AL FILMULUI ''EDERA''. PTR CEI CE ISI ADUC AMINTE COLOANA SONORA DIN ACEL FILM, STIU DESPRE CE VORBESC. ESTE CA SI CUM TE CUFUNZI IN DIVIN.

    ATI SIMTIT VREODATA IN COPILARIE PRIVIND CUM ARDE FOCUL IN SOBA, CA EL ESTE VIU? ESTE UIMITOR SA STAI IN TACERE SI SA ASCULTI CAT DE VIU ESTE FOCUL.
    TOATE ACESTE MOMENTE ''DE TREZIRE'', DACA ESTI ATENT LA CEEA CE-TI TRANSMIT, TE TRANSFORMA INCETUL CU INCETUL INTR-UN ''DIAPAZON'' AL DIVINITATII.

    UNII SUNT ATAT DE GRABITI INCAT NU MAI AUD CHEMAREA DIVINULUI DAR MAI DEVREME SAU MAI TARZIU LI SE VOR DESCHIDE URECHILE SI VOR AUZI ACEL SUNET CE-I VA TRANSFORMA IN INSTRUMENTUL DIVINITATII.

    DE CE TOTUL ESTE O GRABA? OPRITI-VA SI ASCULTATI. ATATA TOT. ATAT DE SIMPLU. 

          ''IATA! EU STAU LA USA SI BAT''. 

    PENTRU A DESHIDE, TREBUIE SA AUZITI MAI INTAI ''BATAIA''. BATAIA CARE CA PULSUL INIMII, STRABATE INTREAGA CREATIE.

    IN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS VEDETI CUM INTREAGA CREATIE ESTE O SIMFONIE.

                               
Cu aceeasi afectiune, 
Sergiu-Silvan.
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu