miercuri, 29 mai 2013

URMEAZA-TI ATRACTIA         '' NATURA IUBESTE CURAJUL. DACA ITI EI UN ANGAJAMENT, NATURA VA DA RASPUNS ACESTUI ANGAJAMENT, INLATURAND DIN CALE OBSTACOLE CE SUNT REALMENTE INSURMONTABILE. VISEAZA CEL MAI IMPOSIBIL VIS SI LUMEA NU TE VA MAI ASUPRI, CI TE VA RIDICA IN SLAVI.''  
                                                                              (TERENCE McKENNA)

     IN 2005 AM STIUT CA NU VOI MAI PUTEA SLUJI; CEL PUTIN ASTA ERA PARADIGMA IN CARE CRESCUSEM DE LA VARSTA DE 16 ANI. IN TOAMNA LUI 2007 MI-AM CUPARAT CALCULATOR SI M-AM CONECTAT LA INTERNET. INCETUL CU INCETUL AM CONSTATAT CA PARADIGMA IN CARE CRESCUSEM ERA DOAR PENTRU NEGHIOBI SI CA LUCRURILE STATEAU CU TOTUL ALTFEL. ASA AM INCEPUT SA AFLU DESPRE DIFERITI CALUGARI CARE DESI S-AU CASATORIT, ULTERIOR AU PRIMIT PAROHII.

     ASA CUM TERENCE McKENNA A SPUS, ODATA CE AI UN VIS, NATURA V-A LUCRA PTR TINE INLATURAND DIN CALE OBSTACOLE CE PAR REALMENTE INSURMONTABILE. AM SIMTIT NOUA ATRACTIE SI AM URMAT-O; MARTURISESC IN ADEVAR CA AM VAZUT MULTE SEMNE CARE IMI ARATAU CALEA. DESPRE UNUL DIN ACESTE SEMNE VREAU SA VA ADUC MARTURIE ASTAZI.
      IN APRILIE 2010 SOACRA MEA A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL SI DUPA EXTERNAREA DIN SPITAL AM INGRIJIT-O LA NOI IN APARTAMENT. NU MAI PUTEA COMUNICA VERBAL CI DOAR PRIN SEMNE. NE-AM DAT SEAMA CA AR TREBUI SA CHEMAM PREOTUL PTR A O IMPARTASI CEEA CE AM SI FACUT.
       CATEVA ARTICOLE IN URMA AM SCRIS DESPRE STAREA DINTRE DOUA LUMI IN CARE INTRA MURIBUNZII, STARE CARE AI FACE SA ''VADA'' LUCRURI CE NOI NU LE PUTEM PERCEPE PRIN CELE CINCI SIMTURI.
DUPA CE A FOST IMPARTASITA, SOACRA MEA A ARATAT CU PRIVIREA SI CU MANA SPRE PREOT SI APOI SPRE MINE. A URMAT CEEA CE DOAR PRIN PERCEPTIA INTUITIVA A INIMII POTI INTELEGE SI DECRIPTA. M-AM LUMINAT SI O BUCURIE COPLESITOARE A UMPLUT FIINTA MEA. PENTRU A NU PRELUNGI CLIPELE DE NEDUMERIRE CE LE AVEAU TOTI CEI PREZENTI, AM RUPT TACEREA SI AM SPUS CA AM EU GRIJA CA PARINTELE SA FIE PLATIT. STIAM CA VA FI DEZAMAGITA CA AM LASAT-O SA INTELEAGA CA NU AM INTELES CE A VRUT SA-MI TRANSMITA, DAR NU PUTEAM SA SPUN DE FATA CU TOTI CEILALTI COMUNICAREA SUBTILA CE AM PRIMIT-O. A SI SCHITAT UN GEST, DAND CU MANA IN JOS, CA NU AM INTELES DAR PTR MINE TOTUL ERA FOARTE CLAR.
NU AM CUM SA EXPRIM IN CUVINTE; NUMAI CEI CE AU AVUT ASTFEL DE COMUNICARI SUBTILE POT INTELEGE. CERT ESTE CA IN LUNA URMATOARE AM SAVARSIT PRIMA LITURGHIE DUPA O PAUZA DE APROXIMATIV 5 ANI.

      ACEASTA MI-A TRANSMIS SOACRA MEA INTR-O STARE IN CARE SE PETREC LUCRURI CU ADEVARAT INEXPLICABILE PTR O MINTE ANALITICA SI RATIONALA.
POT SPUNE CA O TINEAM IN BRATE IN MOMENTUL CAND SPIRITUL EI A PARASIT CORPUL INTR-O PACE SI SENINATATE DESAVARSITE.
      AI SIMT PREZENTA LA LITURGHIE SI NU NUMAI A SPIRITULUI EI CI A MULTOR PERSOANE DRAGI MIE.

Cu afectiune,
Sergiu-Silvan.

PACE, LUMINA SI IUBIRE!
                                                                       

2 comentarii:

 1. Impresionant! E minunat ca intelegi comunicarile subtile!
  Zile si nopti cu pace in suflet si in ganduri :)

  RăspundețiȘtergere

 2. MA BUCUR CA TE-AM CUNOSCUT ADINA!
  ESTI UN SPIRIT SUBLIM SI DE O FORTA ENERGETICA ULUITOARE. POSTARILE TALE MA UMPLU DE PACE SI-MI DEZOLTA CUNOASTEREA.

  SI TIE MULTA
  PACE, LUMINA SI IUBIRE!

  RăspundețiȘtergere