duminică, 24 noiembrie 2013

SINCRONICITATE         Acum zece zile in urma am comandat trei carti la o editura. Pana sa soseasca coletul, am descoperit o carte in format electronic a lui Carlos Castaneda intitulata ''Focul lautric''. Am fost captivat de aceasta carte si nu am mai dat nici o atentie celor trei carti pe care le-am comandat.
   Astazi, dupa ce am terminat cartea lui Carlos Castaneda, am inceput sa rasfoiesc cele trei carti. Cand am luat in mana cartea lui Jon Whale ''Dezvaluirea spiritului; o odisee supranaturala'', am ramas marcat datorita unui fenomen de atractie pe care l'am intalnit de foarte multe ori in viata mea. 
Independent de cartile pe care le'am comandat de la acea editura, eu am fost atras de cartea lui Carlos Castaneda care trateaza acelasi subiect pe care il trateaza Jon Whale in cartea sa.
   Celor care cred ca este pura coincidenta le spun ca nu este deloc asa; am observat aceasta lege a atractiei de foarte multe ori in viata mea incat stiu ca nu asa stau lucrurile.
   Sunt situatii in care caut un text in Biblie si deschid cartea exact la acea pagina;
   - astazi ma gandesc la cineva si maine ma intalnesc cu acea persoana pe strada;
   - stau la masina de ocazie si cel care opreste merge exact in localitatea unde trebuie sa ajung eu;
   - ma gandesc la ceva si in clipa urmatoare sotia mea vorbeste exact despre subiectul la care ma gandeam eu.
Sunt doar cateva exemple de sincronicitate si cred ca oricine poate sa le observe. Viata este mult mai mult decat un hazard, o intamplare sau coincidenta; este un mister ce te invita sa'l descoperi si sa'l traiesti din plin: 

        ''Eu am venit ca lumea viata sa aibe si s'o aibe din belsug''.

Cu multa
PACE, LUMINA SI IUBIRE
Sergiu-Silvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu