duminică, 8 decembrie 2013

TRAIND FERICIREA
         Nu stiu cum sa incep articolul de astazi. Pur si simplu simt ca trebuie sa'mi exprim bucuria si fericirea. Ati observat ca feicirea si bucuria doresc sa fie intodeauna impartasite? Daca nu le impartasesti si crezi ca le poti pastra ptr tine, chiar in acea clipa ai pierdut totul. De aceea astazi vreau sa va impartasesc bucuria si fericirea mea.

   Sunt momente cand explodez de bucurie, de euforie si iubire; strapung zarile albastre, clare si curate de toamna cu spiritul meu expulzand jeturi orbitoare de lumina plina de iubire. Cum as putea sa ma exprim cand cuvintele nu pot descrie inaltarile pe care le traieste spiritul meu. Nu ma pot exprima si nu stiu cati pot intelege emotiile ce le simt si traiesc.
Dar oare intereseaza pe cineva bucuria si fericirea spiritului meu? Cred ca sunt prea putini acestia; cei mai multi sunt chiar indignati ca sa nu spun mai mult. 
   Oamenii iti pot ierta orice dar nu te vor ierta niciodata ptr ca esti fericit, implinit, ptr ca te bucuri si traesti viata din plin: 

                     ''Nici un bine nu ramane nepedepsit''.

   Ati vazut ca cei mai multi oameni sunt preocupati de ''cat de greu este'', ca nu merge treaba,etc. Lucrez de opt ani in comert si mereu vad aceiasi tanguiala.Chiar si la cei carora le merge bine, la intrebarea ''cum merge treaba'', fizionomia li se schimba si ''nu mai pot de greu''. De ce? Pentru ca asta este mentalitatea dupa care se ghideaza. Habar nu au ca ruleaza un program automat al egoului. Masini automate care nu mai stiu ce este viata; cum sa'i smulgi unicitatea fiecarei clipe, zile, etc.

   As vrea ca cei mai multi oameni sa traiasca extazul meu; ma ofer si acum si m'am daruit si in trecut fiecaruia din cei ce s'au apropiat de mine. Eu atat pot sa fac: sa ma ofer!

       ''Iata Eu stau la usa si bat; de va auzi cineva si v'a deschide, voi intra si voi cina impreuna cu el''.
       ''Inima mea s'a deschis larg catre voi; in inima mea nu sunteti la stramtorare...''Amin.

Cu iubire si afectiune
Sergiu-Silvan.

4 comentarii:

 1. Aceasta stare eu o inteleg! Voi posta pe blogul meu aceiasi traire exrimata in versurile mele simple.

  RăspundețiȘtergere

 2. Ma bucur sa aflu ca simtiti si intelegeti astfel de trairi.
  Va trimit afectiunea si dragostea mea si sunteti in rugaciunile si tririle mele de la fiecare liturghie.
  PACE, LUMINA SI IUBIRE!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nimic din cea ce crezi tu ca e al tau este al tau,este mai presus de inteles si interpretare,atata timp cat lasi cea ce este sa se manifeste IN CEA CE ESTE ..fara pretenti ..voia sfintei treimi..lumina puritati ei sa fie cu cei ce stiu sa se lase in credinta Sfintei treimi

   Ștergere