duminică, 23 noiembrie 2014

PUTEREA CONSTIINTEI            Citesc acum o carte a doctorului Bruce Lipton, un genetician care a spulberat determinismul genetic. Va sugerez sa cautati si sa vizionati cateva din conferintele lui; sunt traduse si nu foloseste un limbaj academic ci dimpotriva.
   Cartea se numeste ''Biologia credintei'' si conferinta poarta acelasi nume; in ea acest doctor are curajul sa infrunte sistemul din care face parte si afirma raspicat ca actuala medicina clasica aproape ca ne face mai mult rau decat bine prin reductionismul sau.
   In forma actuala a medicinei se sustine ca reactiile biochimice care sustin viata sunt generate prin intermediul unor linii de asamblare in stilul lui Henry Ford; o substanta chimica provoaca o reactie urmata de o alta reactie cu o alta substanta chimica s.a.m.d. Totul este un flux linear de genul: a=b=c=d.... etc. Insa nici pe departe nu este asa. Fizica cuantica ne dezvaluie ca universul este o structura integrata de campuri de energie interdependente. Atomii sunt facuti din energie; fiecare atom este ca un titirez; modelul newtonian cu un nucleu inconjurat de electroni si protini care se invart in jurul lui este spulberat de fizica cuantica. La un microscop atomic asa ceva nu se poate vedea; totul este energie care vibreaza. Netinandu-se cont de interactiunile si campurile energetice interdependente dintre celule si mergandu'se pe modelul newtonian al liniei de asamblare, in momentul in care ingeram o substanta prescrisa ca ne va rezolva o disfunctionalitate, ignoram faptul ca acea substanta va avea foarte multe efecte; si nu sunt doar ''efecte secundare'' ci pur si simplu sunt efectiv EFECTE.
   De ce credeti ca pentru o singura pastila exista cearceafuri intregi cu asa zisele ''efecte secundare''?
Cine'si foloseste capul si pentru a gindi nu doar ca sa nu ploua in gat va cauta inregistrari cu doctorita Crina Veres care a invins cancerul de doua ori si spune ca cele care ne inbolnavesc sunt propriile ganduri; modul cum ne raportam la mediul inconjurator. Acesta este si mesajul doctorului Bruce Lipton: modul in care ne raportam la mediul inconjurator ne determina starea de sanatate si fericire iar interfata prin care citim mediul inconjurator este propria minte. Aceasta minte este cel mai mare vindecator, cel mai mare facator de minuni. Aici puteti sa cautati pe Anita Morjani care avea corpul cuprins de cancer in proportie de 70% si cum s'a vindecat in cateva zile.
   Intr'un interviu doctorul Bruce Lipton spunea ca de 20 de ani nu a mai fost la medic si se simte excelent. Eu de doua ierni incoace(de atunci am inceput sa ma monitorizez) nu mai stiu ce este gripa si asta fara vaccin antigripal(doctorita Crina Veres la ultimii 2 copii pe care i'a nascut nu l'ea mai facut nici un vaccin). Sa precizez ca in ultimile doua ierni nu numai ca nu am stiut ce este gripa, ba mi'am mai si sarutat sotia(asta este) care avea gripa si care se impotrivea pentru a nu ma molipsi si pe mine zicea ea. Nu numai ca nu m'am molipsit dar cred ca afectiunea, iubirea, tandretea tin boala departe. 
   Sa nu se inteleaga prin articolul de fata ca indemn pe cineva sa nu mai mearga la medic asa cum cineva din tagma medicala a inteles acum ceva vreme in urma dupa lecturarea unui articol al meu in legatura cu Vindecarea Reconectiva a doctorului Eric Pearl. Probabil ca in sistemul lui de gandire linear si reductionist atat a vazut in articolul meu. 
Eu doar impartasesc experientele mele si ceea ce traiesc eu si... ESTE MINUNAT!!!

Cu aceeasi afectiune si iubire,
Sergiu-Silvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu