duminică, 3 decembrie 2017

Articol din ''Descopera.ro'' REINCARNAREA

DESCOPERA

Samsara, roata renașterii și a reîncarnării! Cazuri șocante

Gerard Johnson este psihiatru, locuiește în Philadephia și este specialist în terapia prin hipnoză. La una dintre ședințele de terapie prin hipnoză, soția sa a fost subiectul regresiei.
Aflată în stare de transă, soția sa a început să vorbească într-o limbă necunoscută. Vocea femeii se transformase în una gravă, masculină. Ea susținea că se numește Viktor. Pentru că soția sa începuse să devină agitată, să țipe, Johnson a fost obligat să întrerupă ședința de hipnoză.
La câteva zile după acest incident, Johnson decide să-și inducă o stare de hipnoză. Vocea lui s-a transformat în una feminină. Susținea că se numește Wanda și vorbea într-o altă limbă decât engleza. Ambele ședințe au fost înregistrate audio.
Dorind să dezlege misterul celor două ședințe, Johnson a contactat un celebru lingvist pentru a-l ajuta să identifice limba în care el și soția sa au vorbit. Cei doi vorbiseră în aceeași limbă, bielorusă, și susțineau că au murit în aceeași zi, în 22 martie 1943, arși de vii.
În cartea pe care a scris-o, Johnson povestește că și-a făcut bagajele și a plecat la Minsk. Timp de câteva zile, a studiat documente și ziare publicate în anul 1943. Ziua de 22 martie 1943 a rămas în istoria națională a Bielorusiei drept masacrul de la Hatîn.
În 22 martie, colaboraționiștii naziști au pătruns în Hatîn, unde au ucis toată populația, aceasta fiind acuzată că a susținut pe partizanii care au luptat împotriva naziștilor. Toți locuitorii au fost înghesuiți într-un hambar, ușile au fost închise și i s-a dat foc.
Cercetând lista cu cei decedați, Johnson avea să descopere numele a doi tineri, Viktor și Wanda, soț și soție. Johnson și soția sa fuseseră soț și soție într-o viață anterioară, undeva în Bielarus.
Ian Stevenson a fost un celebru precursor al lui Johnson, care timp de 40 de ani s-a ocupat de metoda regresiei prin hipnoză la copii. El considera că memoria se activează spontan la vârste fragede și pot da cele mai clare informații despre viețile anterioare.
Ceea ce este șocant este faptul că mai mulți copii născuți cu membre deformate sau cu degete lipsă, supuși la ședințe de hipnoză vorbeau despre accidente pe care le-au avut într-o viață anterioară și care le-au cauzat un handicap pe care îl aveau în viața reală.
Samsara este teoria transmigrației care în religiile asiatice mai este numită și roata renașterilor. Anxietățile, afecțiunile fizice, semnele din naștere pot fi purtate dintr-o viață în alta de-a lungul veacurilor. Și genialitatea vine de undeva dintr-o viață anterioară. Copiii indigo au strâns toată genialitatea de-a lungul unor vieți anterioare.
reincarnare3 2 - Samsara, roata renașterii și a reîncarnării! Cazuri șocante
Vili Melnikov a dus o viață normală până în ziua în care a suferit un accident la cap. Dintr-o dată a început să vorbească 100 de limbi străine. În afară de limbile de circulație internațională, el vorbea sanscrita, ebraica, slavona și vechi dialecte. Specialiștii susțin că s-a conectat la surse ale trecutului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu