vineri, 2 noiembrie 2018

Revigorarea naturii
          Anul acesta am ajuns mai tarziu la Techirghiol dar multumesc lui Hristos ca am ajuns si atunci; ca de obicei am imbinat placutul cu utilul; in 2017 cei de la primaria orasului au taiat cativa plopi de langa Sanatoriul Balnear, plopi care erau atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta cum intrai in Sanatoriu.       Din radacini au iesit lastari si eu am ales pe cei mai vigurosi si i'am insemnat cu vopsea alba iar pe restul i'am taiat. Anul acesta aveam emotii caci era cat pe ce sa nu mai ajung in statiune si ma gandeam ca lastarii mei au fost facuti una cu pamantul. Bucuria mi'a fost mare cand am vazut ca sunt oameni de treaba in primaria orasului care doresc verdeata si pomi in statiune. Nu o sa va vina sa credeti cat pot sa se dezvolte niste lastari intr'un an de zile.
Acestia sunt din partea stanga cum se intra in Sanatoriu; inca se mai vede vopseaua pe trunchiurile lor. De data aceasta nu am fost pregatit si nu am avut vopseaua la mine pentru ca nu plecasem sa ajung la Techirghiol; am avut trei zile libere si am plecat spre Lacul Sarat dar vazand in ce stare se afla am urcat iar in masina si am ajuns in felul acesta la Techirghiol.
Acestia sunt din latura dreapta a Sanatoriului. Este incredibil cat de repede isi revine natura daca ai dai voie. Trebuie doar un pic de bunavointa.


Cu afectiune,
Sergiu-Silvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu