sâmbătă, 29 iunie 2019

''Salvat de Lumina''




          Astazi voi posta din cartea domnului doctor Constantin Dumitru Dulcan: ''Mintea de dincolo''. Printre cei pe care ai enumera doctorul Constantin Dumitru Dulcan in cartea aceasta se numara si Dannion Brinklei, un tanar care a indeplinit multe misiuni militare in multe teatre de razboi. Dupa ce este lovit de un fulger viata sa nu va mai fi niciodata ceea ce a fost; de aici si titlul filmului care s'a turnat despre viata s'a si despre ceea ce el a vazut dincolo si mesajele care ni le'a adus din lumea de dincolo. Filmul se intituleaza: ''Salvat de Lumina'' si poate fi urmarit in linkul urmator:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=77lc0yasjYc
   Este dus in fata unor Fiinte de Lumina in numar de 13 si ''fiecare Fiinta de Lumina vine spre el cu un fiset din care aparea, proiectat pe un ecran, cate un eveniment ce urma sa se petreaca in viitor si care, cum a spus el, avea sa zguduie lumea si s'o schimbe profund.
   La intoarcerea in corpul fizic, si'a amintit de 117 evenimente vazute in imaginile aratate de Fiintele de Lumina. Dupa 3 ani in care nu s'a intamplat nimic, in urmatorii 18 ani s'au adeverit 95 din aceste evenimente. 
   Intr'una dintre viziunile despre viitor i s'a apus ca, daca omenirea nu'si va schimba modul de comportament, o asteapta dezastrul. Numai asa va putea evita razboiul ce ar urma sa se intample.
   Valoarea predictiva a acestor avertizari nu este usor de ignorat atata vreme cat, din cele 117 evenimente care i s'au aratat ca fiind posibil sa se petreaca in viitor, 95 s'au adeverit intocmai cum i s'a spus. Dintre acestea, razboaiele din Orientul Mijlociu, accidentul nuclear de la Cernobal si destramarea URSS au avut intr'adevar consecinte profunde asupra intregii omeniri.
   Cu aceeasi autoritate, o Fiinta de Lumina l'a instiintat si de faptul ca nu este obligatoriu ca evenimentele prezise sa aiba loc intocmai. Ele se pot schimba daca si oamenii se schimba. Cu alte cuvinte, istoria este in mainile noastre. Evenimentele fericite sau nefericite sunt determinate de actiunile noastre care, inevitabil, se inscriu in logica legilor de functionare a Universului. Mecanismele de generare a acestor efecte sunt ale Universului, dar comanda de actionare, intr'un sens sau altul, ne apartine.
   Un punct de vedere interesant: Fiintele de Lumina doresc sa ne ajute pentru ca succesul nostru in evolutia spirituala este si in interesul intregului Univers. Totul este legat de totul, cum spune Ervin Laszlo. Intr'un Univers interconectat la nivel cuantic, orice actiune, fasta sau nefasta, se reflecta asupra intregului ansamblu.
   Una dintre Fiintele de Lumina a avut si cuvinte de lauda la adresa noastra, afirmand ca dam dovada de mare curaj venind aici pe Pamant. Ne vad ca pe niste fiinte marete , puternice, adevarati eroi care vin aici sa dea noi forme materiei in postura de co-creatori impreuna cu Dumnezeu.
   Oamenii trebuie sa inteleaga ca asa cum ai tratam noi pe altii, asa ne vor trata si ei pe noi, ca iubirea inseamna sa daruim celorlalti ceea ce dorim sa ne daruiasca si ei nou''(pg.266-268).


    Hristos ne spune: ''Ceea ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti voi mai intai lor''.

Pace, Lumina si Iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu