miercuri, 8 aprilie 2020

De toate pentru toti




          Ieri dimineata, marti 7 aprilie 2020, la ora 6 si 5 minute cand am iesit din bloc sa ma urc in masina si sa plec la munca m'a intampinat luna, mare si frumoasa, care era deasupra Manastirii Schimbarea la Fata(cei din Husi stiu) si gata sa apuna(a si apus cat am filmat, adica 57 de secunde). Calitatea clipului este pe masura tehnologiei(nu ma pasioneaza); am ramas la telefon  cu taste si tare ma simt bine.
   Ca sa nu pierdeti timp vizionand cele 57 de secunde va spun ca am vrut sa arat ca in acest moment calendaristic cand au trecut doua saptamani de la echinoctiul de primavara, cei doi astri care stapanesc unul ziua si celalalt noaptea se afla diametral opus unul fata de celalalt; luand in considerare ca la ora 6 si 8 minute luna era apusa iar soarele a rasarit la ora 6 si 50 de minute cand eram in dreptul localitatii Costesti dincolo de Crasna in drum spre Barlad, cum se explica ca luna era luminata desi intre cei doi astri era interpus pamantul? 
   Raspunsul se afla in Sfanta Scriptura dar cine mai crede in Sfanta Scriptura?
''Cerurile spun SLAVA lui Dumnezeu iar FACEREA mainilor Lui o vesteste ''taria''! Cine mai cred in aceasta ''tarie'' care desparte ''apele de deasupra tariei de apele de desuptul tariei''?(vezi Facerea).
   Cine mai crede ca in zilele lui Iosua Dumnezeu a ascultat glasul omului si a facut de a stat soarele deasupra vaii Ghibeonului iar luna deasupra vaii Aialonului?(vezi Iosua capitolul 10 versetul 12 si 13).
   Cine mai crede ca soarele si'a ascuns lumina sa vazand pe FACATORUL SAU mort pe cruce? 
Sa cutremurat pamantul de groaza iar mormintele sau deschis si multe trupuri ale dreptilor sau ridicat si sau aratat multora in Ierusalim vestind venirea la ei a ZIDITORULUI lor si izbavindu'i din robia iadului!!!
   Sa terminam odata cu acea explicatie IDIOATA ca a fost o eclipsa de soare; unde ati vazut eclipsa de 3 ore? Cititi ce spune Evanghelistul Luca in capitolul 23 versetele 44 si 45: ''Si era acum ca la ceasul al saselea, si intuneric s'a facut peste tot pamantul pana la ceasul al noualea, cand soarele s'a intunecat; iar catapeteasma templului s'a sfasiat pe mijloc.''
   Faptura, zidirea, toate s'au cutremurat de grozavia faptelor omului; suntem singura faptura care nu mai crede in ceea ce vede cu ochii proprii; vezi in fiecare dimineata MARETIA ZIDITORULUI TAU in rasaritul splendid de soare, al vezi cum strabate crugul cerului si spui ca tu te rotsti toata ziulica cu 1600 km pe ora desi afara nu se clatina nici o frunza; nu e bai omule; de ce sa mai gandsti! Gandesc altii in locul tau. Ba te mai incanta ca daca ''platesti bine'' poti face un voiaj pe luna, ba chiar maine poimaine si pe Marte. Tu nu trebuie sa te mai gandesti ca potrivit celor in care te increzi, bolovanul care se roteste ca un titirez mai este tarat prin ''cosmos'' de catre soare, ascultati MEGA ABERATIE, cu inimaginabila viteza de 800 000 de km pe ora!
   ALO! ALO! TREZITI'VA! Jucaria aceea numita racheta dupa ce se desprinde ca un tantar de bolovan, bolovanul ti'a fost tarat de sub picioare cu inimaginabila viteza de 800 000 km pe ora; nu mai poti tu care bazai ca un tantar sa ajungi bolovanul care a zburat tarat de catre soare cu viteza de 800 000 km pe ora. PA! PA! LA REVEDERE!!!
   Aloooooooo! Cei care credeti in cei care v'au spus ca stramosul vostru este maimuta(ma mir cum de nu au prin case tablouri cu maimute sau in loc de icoane sa fie PRAF!!! Da! Ati citit foarte bine! PRAF! Sunteti PRAF!!! DA!!! Si ei stiu ca va spun asta la modul propriu; v'am facut PRAF! Vi l'am luat pe ZIDITORUL VOSTRU si v'am facut PRAF! Puteti sa va sinucideti! Nu exista NIMIC! Ba mai mult! NIMICUL v'a creat! NIMICUL a explodat si uite asa au aparut miliarde de galaxii, cu miliarde de sori si mai multe miliarde de planete. Toata aceasta MATERIE din NIMIC. Perfect rezonabil, perfect logic, perfect rational! Si daca ei s'ar fi oprit la a ne considera doar maimute dar NU!!! Acum suntem INSECTE! Ne'au spreiat din timp ca prea eram multi dupa a lor socotinta. Cu niste sprei, cu niste radiatii de la 5G si planul lor merge ca uns!
   De aceea au trebuit sa'l EXILEZE pe HRISTOS la milioane de ani lumina; fara HRISTOS suntem exact ceea ce vor ei; va las pe voi sa completati lista: insecte, maimute...................................

Cu tristete,
Sergiu!

          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu