joi, 4 noiembrie 2021

Ori MURIM pentru HRISTOS, ori traim pentru antihrist

 Preluat de pe:

https://www.facebook.com/seni.dona


ORI MURIM PENTRU HRISTOS, ORI TRĂIM PENTRU ANTIHRIST, ...!!!
"Căci cine va voi să-și scape sufletul îl va pierde; iar cine-și va pierde sufletul pentru Mine, acela îl va mântui." ~ ne spune Hristos Domnul și Dumnezeul nostru - (Lc ,23-24)
Fie că ne place ori nu, fie că vrem ori nu, noi chiar trăim vremuri apocaliptice! Este o realitate confirmată de tot ceea ce se întâmplă în viața noastră. Multă lume, poate că își pune această întrebare: De ce toate acestea??? Iată o întrebare care frământă pe mai toată lumea.
Frații mei, atunci când o cetate cade în apostazie, adică se leapădă de Domnul Dumnezeu Cel Unul și Viu, va veni peste acea cetate mânia lui Dumnezeu, și de nu se vor întoarce oamenii nici așa la Dumnezeu, va veni blestemul lui Dumnezeu peste cetatea aceia, adică biciul lui Dumnezeu, acesta fiind războiul. Iată pricina a toată suferința: APOSTAZIA poporului. Când un popor se leapădă de Hristos Dumnezeu, de dragul blestematului de papă, de dragul unui popă "mare și sfânt", atunci, acel popor este dat de Însuși Dumnezeu pe mâna slujitorilor minciunii, adică pe mâna slujitorilor lui Antihrist pentru a fi batjocorât și umilit crunt. Frații mei, Dumnezeu nu se lasă batjocorât, asta trebuie să o știm și să o știm foarte bine.
Așadar, tot ceea ce trăim noi astăzi este, urmarea firească a apostaziei întregului popor. Domnul Dumnezeu, a îngăduit slugilor lui Antihrist să amăgească și să batjocorească poporul, pentru a se face o cernere, o diferență clară, între cei ce vor să rămână credincioși lui Hristos Dumnezeu și, cei ce vor să urmeze lui Antihrist, dovedind asta printr-o supunere absolută, orbească, față de acest sistem diabolic.
Scopul principal a lui Antihrist și a slugilor lui este: PIERZANIA VEȘNICĂ a tuturor oamenilor, ...dacă le va fi cu putință. Cum vor pierde aproape întreaga omenire??? Simplu: prin MINCIUNĂ.
"Drept mijloc de pierzanie a neamului omenesc a fost întrebuințat de către îngerul căzut -- MINCIUNA. Din această pricină, Domnul l-a numit pe diavol <mincinos, și tatăl minciunii și ucigaș de oameni dintru început>." ...ne spune Sfântul Ignatie Briancianinov.
Așadar, Antihrist și slugile lui primind îngăduință de la Domnul Dumnezeu, au început să amăgească pe poporul cel apostat, cu o iscusință de-a-dreptul uimitoare.
"Și de aceea Dumnezeu le trimite O LUCRARE DE AMĂGIRE, ca ei să creadă MINCIUNII,
Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut ADEVĂRUL, ci le-a plăcut NEDREPTATEA."
~ Sfântul Apostol Pavel - (2Tes 2,1-12).
Acuma, în ce constă această lucrare de amăgire? Care este amăgirea în fapt? Atât Antihrist cât și slugile lui nu puteau veni în fața oamenilor și, așa cu o sinceritate dezarmantă și să le zică: haideți la 💉💉💉 ca să nu ratați niciunul iadul. Satana nu e prost, fraților. Așadar, si Antihrist cu slugile lui, au creat o imensă lucrare de amăgire, având ca scop principal: 💉💉💉 ...!!!
De aceea, au inventat mai întâi o molimă, adică pandemie cum spun azi oamenii deștepți, apoi după ce au convins întreaga omenire cum că aceste basme sunt adevărate, au venit, tot ei, cu "salvarea" noastră, ...aceasta fiind 💉💉💉! Acest 💉, este în fapt o călcare absolută a poruncii lui Dumnezeu care, ne poruncește în mod categoric să nu facem aceasta.
"Nu știți oare că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi?
De va strica cineva templul lui Dumnezeu (prin 💉💉💉), îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteți voi." (1Cor 3,16-17).
Deci, noi trebuie să înțelegem cum că, cei ce se vor supune acestui sistem diabolic, antihristic, și se vor 💉💉💉, ei calcă în fapt, porunca lui Dumnezeu dată nouă și, vor fi dați pierzării, adică chinului iadului, căci aceasta înseamnă "îl va strica Dumnezeu pe el". Și încă un aspect foarte important, anume că: cui vă dați spre ascultare acelui sunteți robi. Creștinii și toți oamenii îndeobște, dacă vor asculta și împlini poruncile dumnezeiești, vor dovedi în fapt că sunt urmași ai lui Hristos Dumnezeu, iar dacă vor asculta și împlini poruncile acestui sistem diabolic, vor dovedi în fapt că sunt urmași ai lui Antihrist. Credința fără fapte este moartă, ...trebuie să știm asta.
Oamenii au fost atât de jalnic amăgiți doar pentru faptul că nu au mai crezut în Sfânta și Dumnezeiasca Evanghelie, ...ei au crezut orbește în mass-media și în "sfântul" televizor! Cei care au crezut sincer în Sfânta Evanghelie au văzut limpede cum că, o molimă adevărată nu arată deloc așa cum ni se tot spune nouă, au înțeles cum că, oamenii suferă cumplit de cu totul altceva, adică de radiațiile 5G, lucru care este foarte bine ascuns. Dovada cea mai categorică cum că, noi nu suntem cuprinși de o molimă, este faptul că, nu e deloc contagioasă. Da, dar oamenii nu cred în Sfânta Evanghelie, o consideră "învechită", și de aceea cred orbește în toți slujitorii minciunii, care îi mint frumos și copios, mai ales pe canalele oficiale. Iată de ce spune Hristos Dumnezeu: "Credința ta te-a mântuit", ...iar necredința te pierde veșnic.
Apoi, tot aceste slugi ale lui Antihrist au venit cu "salvarea" noastră, în urma acestei molime închipuite! Această "salvare" este în fapt, o călcare de poruncă a lui Dumnezeu, care garantează pierzania veșnică, adică iadul! Iată câtă milă au mai-marii noștri de noi, încât acest 💉, ni-l dau gratis, ...adică, iadul pe gratis!!! Dar Hristos Domnul ne poruncește:
"Nu vă temeți de cei ce ucid trupul și după aceasta n-au ce să mai facă.
Vă voi arăta însă de cine să vă temeți: Temeți-vă de acela care, după ce a ucis, are putere să arunce în gheenă; da, zic vouă, de acela să vă temeți." (Luca 12,4-5)
Acuma, această lucrare de amăgire, ia amploare, a ajuns la un punct culminant, sau la maximum ei. Se anunță "cu trâmbițe" cum că, vom avea parte, în mod sigur, de un blackout, adică de o pană de curent de proporții foarte mari. Ce să însemne aceasta? Acest blackout, este în fapt, ultima și cea mai crâncenă metodă de a convinge restul populației să se 💉💉💉!!! În urma acestui blackout, economia întregului popor, sau mai concret a întregului continent, se va prăbuși cumplit de tot. Oamenii vor ajunge aproape în postura de cerșetori. Nu exagerez cu nimic, când totul se va schimba, și încă uimitor de repede, oamenii vor conștientiza brusc că nu mai au cu ce să supraviețuiască! Se va agrava și mai mult această situație, în mod artificial și intenționat, punându-se totul în cârca blackout-ului, așa cum și până acuma s-a pus totul în cârca pandemiei. Iată de ce spun eu că vor ajunge cu toții cerșetori la stat. Iar statul acesta diabolic, nu va întârzia în ai ajuta pe oameni, nu numai pe cei ce erau săraci ci și pe cei ce erau bogați, căci vor sărăci cu toții. Antihrist și slugile lui, care plănuise din timp toate acestea, se vor grăbi să vină în "ajutor" tuturor oamenilor, făcând "milă" cu ei și, dându-le un ajutor social, pentru a supraviețui, doar cu O SINGURĂ CONDIȚIE: Să se 💉💉💉 tot cel ce va voi să primească acest ajutor social. Cei ce nu vor accepta să se 💉💉💉 nu vor primi acest ajutor. Trebuie să recunoaștem că este diabolic! Iată de ce se insistă atât de mult pentru acest 💉, iată de ce se recurge la tot felul de tactici pentru ai convinge pe oameni să se 💉💉💉, iată de ce li se dau chiar și recompense, si iată de ce va veni o criză cumplită de tot peste noi, numită blackout. Toate acestea, sau altfel zis toată această lucrare de amăgire are un singur scop: PIERZANIA VEȘNICĂ a tuturora prin 💉💉💉.
"Căci cine va voi să-și scape sufletul (prin 💉💉💉) îl va pierde; iar cine-și va pierde sufletul pentru Mine, acela îl va mântui." (Luca 9,23-24)
Oameni buni, această alegerea între: a muri pentru Hristos sau, a trăi pentru Antihrist, este în fapt o chemare la mucenicie!
"Dacă are cineva urechi, să audă." (Apocalipsa 13, 9)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu