vineri, 1 octombrie 2021

Din ''Praslea cel voinic'' in cadru de metal


Am sa relatez o marturie a unei persoane din Husi de la noi, persoana de incredere iar pentru ca orasul nostru este mic incat ”daca stranuti in cartierul Dobrina se aude pana in cartierul Dric” intelege tot omul de ce nu dau nume.

Ginerele respectivului barbat mi’a povestit totul! Este vorba despre socrul sau care este de meserie tablagiu, adica se ocupa cu tabluirea acoperisurilor de la case. Om plin de viata si de energie incat la o varsta de peste saptezeci de ani se urca pe acoperisuri mai sprinten decat un barbat de 40 de ani. In gluma ginerele ai spunea de multe ori ca el o sa moara undeva pe un acoperis de casa.

La insistentele doctorului de familie(cu toate avertizarile ginerelui de a nu se ”intepa”) a facut pasul acesta si ……………. dintr’un om ”iute ca otelul” a ajuns … oare ghiceste cineva??? Nu, nu a decedat! Nici la spital!

Crestinul nostru a ajuns sa se deplaseze cu ajutorul unui cadru.

Si referitor la crestini! Fratilor! Nu cel ce se numeste pe el insusi crestin este si crestin! Sunt mii in orasul nostru si sute de mii in tara care se numesc pe ei crestini si din a caror gura curg FLUVII de penisuri si ”aia a masii”. Iar daca ai spui sa nu mai vorbeasca asa ca vin demonii langa el si in casa lui de fiecare data cand spune cate o spurcaciune, rade si te contrazice ca ce are aia a ”masii” cu diavolul. Si toti acestia se numesc pe ei insisi CRESTINI!

Sigur nu au citit(oare stiu sa citeasca?) ceea ce spune Sfantul Apostol Pavel: ”Iar cuvinte de rusine nici sa se pomeneasca pe buzele voastre”!

Poate nu au auzit de Sfantul Apostol Pavel si au auzit de Mantuitorul Iisus Hristos: ”Pentru orice cuvant ”DESERT” pe care l’a zis, omul va da socoteala in ziua judecatii”(Ev.Matei cap 12, versetul 36).

Dar nici spusele Mantuitorului Hristos nu au ajuns la ei!

Sa ma intorc la tema articolului de astazi.

Pe langa batranelul cu pricina mai cunosc o doamna doctor de familie(ma iertati ca nu va pot da nume) vaccinata cu ambele doze si acum intepata si cu vaccinul antigripal si care ce sa vedeti oameni buni!!!

1-Este sanatoasa TUN? Nu!

2-Imunitate de BETON? Nu!

3-A ajuns la spital? Nu

4-A murit? Nu!

Ati ghicit! Sta acasa si boleste!

Daca pentru unii este un exemplu de urmat sa o urmeze si pe ea si pe bataranelul nostru care din sprinten precum Praslea cel Voinic a ajuns sa nu poata sa se deplaseze decat cu ajutorul unui cadru. Si mai este si vestea ce circula de ceva vreme: pregatiti’va sa va intepati in fiecare toamna caci acest vaXin va deveni sezonier.

Hristos sa ne fereasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu