vineri, 22 octombrie 2021

Episcopul Devei si Hunedoarei, Gurie, a plecat spre judecata particulara

 Preluat de pe :   

https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com/2021/10/21/episcopul-devei-si-hunedoarei-gurie-a-plecat-spre-judecata-particulara/#comments

Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a plecat spre judecata particulară, dupa a treia doza de ,,vaccin”

Vestea tristă a venit pe neaşteptate. Aflăm din relatarea unei maici următoarele: ,,M-a sunat o maică şi o zis că i-a spus o maicile, maicile de lângă el, că s-a vaccinat. La primul n-a avut nimic, la al doilea i-a fost puţin rău, la al treielea a intrat în comă din prima şi l-a dus la spital, l-a intubat de mai multe ori şi aseară… zice că ieri şi-ar fi revenit oleacă şi după aia iară n-o mai ştiut de el, l-a intubat şi gata a fost. Da ăştia, acuma mi-a zis cineva care se uită la televizor, o dat şi spune că nu s-o vaccinat, ca nu cumva oamenii să ştie c-o murit de vaccin, să nu se mai ducă oamenii la vaccinare. La al treielea vaccin a intrat în comă, spun maicile lui, maicile de la Oradea. M-o sunat maica Atanasia…’’ În acest punct, inregistrarea de pe Telegram a fost ştearsă de cenzura desfiinţată prin constituţie, şi înlocuită cu vorbăria unuia. Grohăitorii de ambe sexe din presă îşi fac cu promptitudine datoria de fiinţe josnice.

Moartea episcopului Gurie, ca urmare a vaccinului, a fost confirmată chiar de vaccinistul patriarhal, V. Bănescu, textul fiindu-i urgent şters.

Episcopul Gurie a făcut parte din sistem, ca slugă docilă. Sistemul nu l-a cruţat. Pentru ei, orice deces reprezintă un succes. Gurie este victima propriei sale nesăbuinţe. Un om cu ani mulţi de studii în spate, n-are nicio scuză că nu s-a informat. Sau poate mintea i s-a întunecat într-atât, încât n-a mai avut vreo brumă de discernământ duhovnicesc.

A studiat în Italia, în şcoli teologice ale papistaşilor. Nu i-a fost suficientă Teologia Sfinţilor Părinţi, a trebuit să se deprindă cu ereziile şi rătăcirile papistaşe. În fapt, acolo a fost pregătit pentru răspândirea ecumenismului pan-eretic în Biserica lui Hristos. N-a partcipat la sinodul tâlhăresc din Creta, dar a fost de-acord cu ereziile promovate acolo. Si, ca sa fim drepti pana la capat, vom spune ca semnatura PS Gurie se afla pe sentinta de ,,caterisire” a Parintelui ingradit de erezie, Cosmin Tripon din Beius. Din moartea episcopului Gurie se pot învăţa multe.

Care mărire stă pe pământ nemişcată?

Presbiter Ioviţa Vasile

10 gânduri despre „Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a plecat spre judecata particulară, dupa a treia doza de ,,vaccin””

    1. Si ce ar fi fost daca se ducea spre HRISTOS fara acest SER care pentru fabricarea sa se folosesc celule de la fetusi AVORTATI?
      Acesta fapt este de ajuns pentru un CRESTIN(cu atat mai mult ptr slujitorii lui HRISTOS) sa nu ACCEPTE ca ptr a TRAI el sa fie UCIS un INGER!
      Toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui Hristos; sa ne fie FRICA de Hristos si de judecata Sa si nu de MOARTEA ce au FABRICATO stapanii lumii.

      Apreciat de 1 persoană

    1. Pentru mine informtia este inedita. Nu stiam ca e atat de adinc infipt in ecumenism. Am dat si eu o informatie, anume aceea ca semnatura lui Gurie se gaseste pe sentinta de ,,caterisire” a Parintelui Cosmin Tripon din Beius. Lucrurile se leaga. Din partea mea, Dumnezeu sa-l ierte.

      Apreciat de 1 persoană

        1. De fapt parinte Vasile eu am intrebat pe ” Marturisim pe Hristos” daca a fost de fata la Sfanta Liturghie din 1 0ctombrie de Acoperamantul Maicii Domnului si a auzit cum al elogia pe papa.
          Eu apas pe ”raspunde” si raspunsul meu s’a asezat sub comentariul sfintiei voastre. Am mai patit si alta data asa; cred ca asa aseaza calculatorul comentariile; de acum o sa scriu si numele celui caruia ai raspund(asa cum am facut cu ”Marturisim pe Hristos”) ptr a nu se mai creea confuzie.
          Cu permisiunea sfintiei voastre o sa urc si pe blogul meu acest articol ptr ca este un avertisment de la HRISTOS(asa cred eu); un avertisment ca este mai bine sa MERGEM in fata LUI asa cum ne’a CREAT si nicidecum MODIFICATI ! ! !
          Doamne ajuta parinte Vasile si HRISTOS sa ne intareasca in lupta ce ne sta inainte!
          Doamne ajuta’ne ! ! !

          Apreciază

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu